Mallisto

Suositut filtterit
203 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Just Cavalli -mallistosta välittyy elinvoimaisuus, kiihkeä aistikkuus ja tietynlainen kapinahenki. Rajoja rikkovasta luovuudestaan tunnettu italialainen muotisuunnittelija Roberto Cavalli loi Just Cavalli -merkin uuden vuosituhannen kynnyksellä vuonna 2000. Hän kertoi motiivikseen halunsa luoda malliston täysin uudelle sukupolvelle – nuorille ihmisille, jotka inspiroivat häntä. Tuloksena on sekä miehille että naisille suunnattu mallisto, joka tihkuu vahvaa persoonallisuutta ja anteeksipyytelemätöntä asennetta.

Just Cavalli edustaa maailmanluokan glamouria

Rönsyileviä printtejä, vahvoja värejä, kimalletta ja näyttämisen halua – tätä kaikkea on Just Cavalli -mallisto. Häveliäisyys on kaukana tästä mallistosta, aivan kuten arkisuus ja massaan hukuttautuminen. Just Cavalli -malliston vaatteet henkivät iloista ja menestyksekästä elämäntyyliä. Maailmankuulu muotisuunnittelija on onnistunut luomaan puhtaasti omanlaisensa maailman, joka on täynnä fantasiahenkeä värien, printtien ja tyylin suhteen. Mallisto ennemminkin luo huomisen trendejä kuin yrittää ennustaa niitä. Tyypillinen Just Cavalli -asiakas on kosmopoliitti oman tiensä kulkija, joka tyylillään haluaa korostaa yksilöllisyyttään ja intohimoista suhtautumistaan elämään.

Just Cavalli – rohkeaa, näyttävää ja viettelevää!

Värikkäät, fantasiamaailmasta vaikutteita saaneet printit nousevat vahvasti esille mallistossa. Ne tekevät vaatteista lähes maalauksellisia mestariteoksia. Esimerkiksi hulmuava, paisley-henkisellä printillä koristeltu maksimekko on upea ilmestys. Uskaliaita kuoseja esiintyy myös paidoissa ja housuissa. Jos puet esimerkiksi printtihousut jalkaasi, voit tasapainottaa näyttävää kuosia yhdistämällä sen neutraalinväriseen yläosaan. Toki Just Cavalli -mallistosta löytyy myös hillitympiä ja astetta sovinnaisempia vaatteita. Harmaaseen massaan sulautuminen ei kuitenkaan ole tämän merkin tarkoitus. Kannattaa silmäillä myös malliston upeat asusteet läpi. Esimerkiksi hopeinen paksu vyö on upea yksityiskohta kokomustan asun kanssa. Myös nahkalaukut ovat malliston helmiä. Yhdestä asiasta Roberto Cavalli ei nimittäin tingi: ylivertaisesta ja pettämättömästä laadusta. Voit olla varma, että vaatteet ja asusteet ovat laadultaan täyttä ylellisyyttä.

Yhdistät helposti