Mallisto

Suositut filtterit
252 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Tunne La Perlan ylellinen henkäys ihollasi. Tämä italialainen kaunotar nojaa vahvasti käsityöperinteisiin ja italialaiseen identiteettiinsä. On kaksi asiaa, joita kukaan muu ei osaa yhtä taitavasti kuin italialaiset - pitsi ja särmikäs tyylikkyys. Tuo välimerellinen eleganssi alusvaatelaatikkoosi La Perlan kauniilla alusvaatteilla ja yöasuilla!

Brändin perustaja, lahjakas artesaani Ada Masotti aloitti korseteilla alusvaate-ateljeesta Bolognassa, nyt La Perla on kansainvälisesti arvostettu luksusmerkki, jonka teoksia on nähty upeiden tähtien yllä musiikkivideoissa ja elokuvissa. Korsetit hioivat Masottin taitoja ja kasvattivat hänen ymmärtämystään naisvartalon muotokielestä - brändin design tuo kauniisti esiin kaikkien naisten siluetin sensuellisti ja juuri oikeassa valossa. Voit kokea satojen vuosien takaisen, ikivanhan käsityötekniikan upeuden ylläsi säteilevänä tunteena. Nämä vaatteet on tehty suurella sydämellä!

La Perla on alusvaatteiden kruununjalokivi

Itsevarmuus alkaa alusvaatteista, joten panosta niihin. Merkin alushousut ja rintaliivit on suunniteltu muotoja kauniisti korostaen. Huolellinen käsityö takaa mukavuuden tunteen ja täydellisen istuvuuden. Materiaalit ovat luonnollisesti ylellisiä, hienostunut silkki kietoutuu hellästi viattoman syntiseen pitsiin. Nykyinen ja mennyt aika kohtaavat innovatiivisessa designissa, joka on yhtä aikaa minimalistinen ja yltiöfeminiininen.

Samettinen silkki tuo arkiaamuihin ylellisyyden tunteen, jota ei voita mikään. Ihoa hellästi hyväilevässä pitsiyöpaidassa matka untenmaille on höyhenenkevyt. Silkkipyjamassa on mukava käpertyä sohvan nurkkaan nautiskelemaan kuumaa kaakaota ja kuukauden bestselleriä. Saumattomat alushousut ja rintaliivit sulautuvat vaatteiden alle näkymättömästi.

"La Perla" sai nimensä tavasta, jolla Masotti esitteli luomuksensa aina punaisella sametilla vuoratussa kotelossa kuin jos ne olisivat jalokiviä. Jotain yhteistä näillä alusvaatteilla ja timanteilla on muutakin - ne ovat jokaisen tytön paras ystävä.

Tutustu myös