Mallisto

Suositut filtterit
183 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Näytä seikkailunhalusi pukeutumalla kutkuttaviin alusvaatteisiin. Brittiläinen Ann Summers luo alusvaatteita vahvoille naisille, jotka uskaltavat rikkoa rajoja ja seurata omaa polkuaan.

Fifty shades of Ann Summers

Uppoudutko toisinaan romanttisten kirjojen syövereihin? Brittiläinen alusasubrändi Ann Summers kannustaa lisäämään salaperäistä intohimoa omaan arkeen upeilla alusvaatteilla. Suuntaa katseesi tähän brittimerkkiin, joka on ollut seksuaalisen vapautumisen asialla jo yli 40 vuoden ajan. Arvostettu alusvaatemerkki tarjoilee jännitystä ja kohauttavaa alusvaatemuotia, jossa pääset näyttämään itsevarman ja arvoituksellisemman puolesi. Rohkeat siluetit luovat lookin, jossa on värisevää voimaa. Pieni pala provokatiivista asennetta saattaa olla juuri se, joka sähköistää tunnelman. Erilaiset nyörit, nauhat, choker-kaulukset ja korsetit ovat arkailemattoman naisen valinta. Merkin alusvaatteista voit ammentaa niin romanttista pitsitunnelmaa kuin bondage-henkistä jännitettä. Värimaailma on vahva, ja siinä on käytetty kontrasteja. Kauniit yksityiskohdat, kuten koristekivet ja pitsikirjailut, viimeistelevät ylellisesti sensuellit alushousut ja rintaliivit. Läpikuultavuus ja nahkaimitaatio ovat trendikäs ja uskalias valinta. Voimme luvata, että näissä alusvaatteissa tunnet olosi päättäväiseksi ja vahvaksi.

Alusvaatebrändi Ann Summers on naisten asialla

Brittiläinen Ann Summers on kasvanut seksilelujen valmistajasta arvostetuksi alusvaatebrändiksi Jacqueline Goldin johdolla. Yritys perustettiin jo 1972, mutta nousukiitoon se lähti vuonna 1981, kun Jacqueline liittyi isänsä yritykseen. Tupperware-hengessä järjestetyt kotikutsut olivat uuden menestyksen salaisuus. Merkki halusi tarjota naisille paikan, jossa asioida luotettavasti ja vapaasti. Jacqueline halusi tuoda seksiliikkeen pimeiltä takakujilta high streetille, jolloin seksikaupassa asioimisesta tulisi sosiaalisesti hyväksytympää. Nykyään merkin liikkeet tunnetaan niiden ylellisestä tunnelmasta. Merkki suunnittelee alusvaatteita, jotka eivät ainoastaan näytä imartelevilta vaan tuntuvat mukavalta naisten yllä. Vapaus, kokeilunhalu, luotettavuus ja naisia voimaannuttava filosofia näkyvät edelleen ikoniseksi muodostuneen merkin designissa ja arvomaailmassa, jonka vankkana pohjana ovat vahvat naiset ja vahva moraali. Merkki on dominoinut markkinoita jo reilu 40 vuotta sensuellilla alusvaatemuodillaan ja tuoteinnovaatioillaan.