Suositut filtterit
124 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Ruotsalainen Cheapo on raikas ja suhteellisen nuori merkki asustemuodissa. Se valmistaa tyylikkäitä kelloja ja aurinkolaseja, joilla on helppo viimeistellä uskottavan elegantti tyyli, oli se sitten katumuodin tai hienostuneiden klassikkojen inspiroima. Cheapo omaa lisäksi arvot, joihin modernin pukeutujan on helppo samaistua.

Cheapon taustalla vaikuttaa ryhmä ihmisiä, joille tärkeää ovat tasa-arvo ja solidaarisuus. Ryhmään kuuluu lahjakkuuksia lumilautailun, skeittaamisen, musiikin ja taiteen alalta ympäri maailmaa. Myös kellojen ja aurinkolasien muotoilun inspiraationa toimivat siis skeittaus, musiikki, taide ja ihmiset merkin ympärillä.

Cheapon asusteet ovat kenelle tahansa, missä tahansa

Kokonaan mustat kellot ovat alkaneet näkyä vahvasti kellomuodissa useiden merkkien mallistoissa. Erityisesti Cheapon minimalistisen elegantit mustat kellot ovat must-tuote, jos haluat, että asustekavalkaadisi on ajankohtainen. Yhdistä tyylikäs musta kello kokomustaan asukokonaisuuteen tai tuo sillä mielenkiintoinen yksityiskohta denimin, harmaan collegekankaan tai valkoisen rinnalla.

Nahkarannekkeiset kellot tuovat rentoon vapaa-ajan tyyliin boheemin yksityiskohdan, oli tyylisi sitten cargo-housujen, villaneuleen ja loafereiden yhdistelmä tai tyylikäs puvuntakki kauluspaidan, suorien housujen sekä nahkaisten nauhakenkien ja hatun kanssa. Naisten tyylissä hulmuavat helmat ja rento t-paita luovat urbaanin naisellisen tyylin, johon ruskea nahkakello tuo kauniin kiinnekohdan ja vintage-fiilistä. Hopeiset ja kultaiset kellot sopivat elegantin biletyylin lisäksi toimistolle puvun tai kotelomekon seuraksi. Parasta Cheapon analogisella kellotaululla varustetuissa kelloissa on se, että ne ovat hyvin unisex-tyylisiä.

Myös Cheapon coolit aurinkolasit sopivat kenelle tahansa tyylistä ja persoonasta riippumatta. Aurinkolasithan lisäävät mihin tahansa tyyliin lisää eleganssia tai muuten viileän itsevarmaa asennetta persoonallista tyyliä unohtamatta. Cheapon aurinkolasit edustavat muotoilullaan klassikkoja, jotka toimivat sesongista toiseen. Mustasankaiset ja -linssiset aurinkolasit ovat äärettömän cool asuste, ja läpikuultavat sangat tai värjätyt linssit tuovat tyyliin statement-asennetta, joka huomataan.

Yhdistät helposti