Mallisto

275 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Saksalainen Jacky Baby on vauvojen ja pienten lasten vaatteisiin erikoistunut brändi, joka pukee perheen pienimmät piltit, taaperot ja leikki-ikäiset sööttiin, mukavaan ja turvalliseen lastenmuotiin. Yli 50 vuotisen historiansa aikana Jackyn linja on vakiintunut aikaansa seuraavaksi mutta silti omaleimaisen klassiseksi. Nämä lastenvaatteet yhdistävät pohjoiseurooppalaisen muodin selkeät siluetit ja värimaailman pienten lasten suosikkiprintteihin, kuten erikoisiin eläimiin, kauniisiin kasveihin ja kiinnostaviin kuvioihin.

Jacky Baby kuuluu pienten lasten muodin edelläkävijöihin

Jo vuonna 1965 toimintansa aloittanut Jacky Baby on ollut mukana luomassa eurooppalaista lastenmuotia jo puolen vuosisadan ajan. Sen vastasyntyneistä kahdeksanvuotiaille suunnitellut mallistot on valmistettu pienen lapsen elämän ehdoilla. Nämä lastenvaatteet kannustavat leikkimään, tutkimaan maailmaa ja kokeilemaan erilaisia asioita murehtimatta siitä, tuleeko vaatteisiin tahra tai pari. Sormiruokailu, vesiväreillä taiteilu, mutalätäkössä hyppiminen ja puissa kiipeily kuuluvat lapsen elämään, ja vaatteiden tulee mukautua niihin parhaalla mahdollisella tavalla - onneksi lujasta, ekosertifioidusta puuvillasta valmistetut vaatteet voi pestä turvallisesti kuumassakin lämpötilassa. Puuvillan lisäksi vaatteissa käytetään myös mukavia joustokuituja, jotka mahdollistavat vapauden tunteen liikkuessa ja tarjoavat kaivattua joustoa myös kasvupyrähdysten aikana.

Jacky Baby -lastenvaatteet tarjoavat iloista tyyliä jokaiseen vuodenaikaan

Jacky Baby pukee perheen nuorimmat tulokkaat pehmeisiin puuvillaisiin potkupukuihin, bodyihin ja alusvaatteisiin, joiden vaaleasävyisessä värimaailmassa seikkailevat söpöt nallet, norsut ja muut otukset. Päiväunet on mukava torkkua pehmeässä unipussissa, ja persoonallista särmää vauvojen vaatetukseen tuovat esimerkiksi hurmaavat röyhelömekot ja retrohenkiset farkkuhaalarit. Leikki-ikäisten lasten perusvarustukseen kuuluvat rennot ja helposti puettavat collegevaatteet, legginsit ja puuvillapaidat, joiden ilmeen viimeistelevät kirkkaat värit ja kuviot. Kouluikää lähestyvän lapsen mieleen ovat puolestaan isompien lasten muodista vaikutteita ottavat trendikkäät printtipaidat ja hupparit, jotka istuvat tyylikkäästi vaikkapa lempifarkkujen ja tennareiden kanssa. Jacky Babyn valikoimiin kuuluvat myös pohjoiseurooppalaiseen ilmastoon suunnitellut lämpimät ja käytännölliset talvivaatteet, joiden ansiosta vauhti ei hyydy kovallakaan pakkasella!

Yhdistele ja sekoita

Jacky Baby – toimivaa lastenvaatemuotia kaikkein pienimmille

Jacky Baby on saksalainen lastenvaatemerkki vauvoille ja pienille taaperoille. Jo vuodesta 1965 tuotemerkki on valmistanut suloisia, mukavia ja käytännöllisiä lastenvaatteita ja asusteita vauvoille ja pienille lapsille. Tämän tuotemerkin valikoimaan kuuluu ihastuttavia, helposti puettavia ja riisuttavia vaatteita kaikkein pienimmille. Valikoimasta löytyy bodyja, haalareita, mekkoja, puseroita, neuleita, paitoja ja housuja . Vauvat ja pienet lapset, jotka eivät itse vielä osaa ilmaista mielipiteitään siitä, mitä haluavat pukea päälleen, joutuvat luottamaan äidin pettämättömään tyylitajuun. Kaikki me tiedämme mihin se johtaa, koska tyttövauvat saavat päällensä ihastuttavan, pinkin potkupuvun ja pojat sinisen. Tai sitten ei! Jacky Babyn lastenvaatteiden tuotevalikoimasta löytyy ihanien pinkkien ja hienojen sinisten potkupukujen lisäksi värillisiä bodyjä nepparikiinnityksellä, pehmeitä ja mukavia haalareita, upeakuosisia ja värikkäitä fleecetakkeja, lämpimiä talvihaalareita, suloisia mekkoja, paitoja ja housuja. Tuotemerkki tarjoaa ihan kaikkea, mitä vauva ja pikkuinen tarvitsevat arkeen sekä ulkona että sisällä.

Tilaa ihanat Jacky Baby -vaatteet Zalandolta!

Laadukkaat ja pehmeät materiaalit sekä vaatteiden mukavuus ja käytännöllisyys ovat ensisijaisen tärkeitä lastenvaatteissa. Vaatteiden tulee olla helposti puettavissa ja riisuttavissa ja vaatteiden materiaalien tulee olla miellyttäviä ja kestäviä. Tämän kaiken tietää ja taitaa Jacky Baby. Tämä ihastuttava lastenvaatteita valmistava tuotemerkki suunnittelee ja valmistaa tuotteita pienten lasten ehdoilla. Yritys panostaa erityisesti materiaalivalintoihin sekä vaatteiden kestävyyteen ja helppouteen. Jacky Baby-tuotevalikoiman iloiset värit ja printit ovat hauskoja ja suloisia. Printit saavat niin lapset kuin aikuisetkin hyvälle tuulelle. Merkki valmistaa vain käytännöllisiä, mukavia, laadukkaita ja hauskoja vaatteita lapsille. Lastenvaatteiden ostamien ei koskaan ole ollut yhtä helppoa kuin Zalandon nettikaupassa. Tervetuloa tutustumaan ihanan Jack Babyn kattavaan tuotevalikoimaan!