Katalogi

Suositut filtterit
92 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Gossard alusvaatemerkki, jonka elegantit alusasut hivelevät silmää - ja tuntuvatkin silkalta luksukselta. Etsit sitten häkellyttävän kauniita alusasuja, täydellisesti istuvia t-paitaliivejä, lumoavia korsetteja tai suloista pyjamaa, Gossard on luottomerkkisi.

Alusvaatemerkeistä kenties kaikista klassisin valmistaa hurmaavia luomuksiaan jopa yli 100 vuoden kokemuksella. Menneiden vuosikymmenten kaunottaret sonnustautuivat chicagolaisen Gossardin korsetteihin jo 1900-luvun alussa! Sittemmin merkistä tuli brittiläinen ja tuotevalikoima laajeni rintaliiveihinkin. 50-luvulla syntyi klassikoksi muodostunut Wonderbra-malli, jossa hiotui huippuunsa merkin rintaliiviosaaminen.

Gossard yhdistää klassisen ja modernin alusvaatedesignin

Klassikkomerkki tunnetaan erityisesti kauniista rintaliiveistään. Merkin push up -liivit ovat saavuttaneet suorastaan kulttiaseman. Syy on yksinkertainen: liiveissä laatu yhdistyy saumattomasti tyylikkyyteen. Se pätee merkin kaikkiin luomuksiin, olivat kyseessä sitten viehättävät pitsiliivit tai trendikkäästi reippaan väriset t-paitaliivit! Myös värimaailma on kiehtova. Siitä löytyy hienostuneita helmiäisvärejä, tyylikkäitä mustan, ruskean ja harmaan sävyjä sekä sähäkkää sähkönsinistä ja pinkkiä. Naisellinen design yhdistettynä tyylikkäisiin materiaali- ja väriyhdistelmiin takaa sen, että asukokonaisuuden luominen alkaa juuri kuten pitääkin! Käänny Gossardin puoleen myös silloin, kun etsit rintaliivejä erityisvaatimuksin. Merkki nimittäin hallitsee sellaisten olkaimettomien rintaliivien ja t-paitaliivien valmistamisen, että ne eivät ainoastaan ole näkymättömiä, vaan niin mukavia, että ne on helppo unohtaa.

Viehättävät liivit vaativat tietenkin seurakseen alushousut. Ne eivät jää hurmaavuudessa lainkaan rintaliivien jälkeen. Valitsit sitten nudet pitsistringit tai mustat pitsibokserit, laadun tuntee taatusti. Täydellisestä ulkonäöstä puhumattakaan! Entä etsitkö jotain spesiaalia tärkeään hetkeen? Gossardin salaisuuksiin kuuluvat myös hienostuneet ja lumoavan kauniit korsetit sekä sukkanauhaliivit.

Yhdistele ja sekoita