Mallisto

507 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Kaihoatko tavanomaisesta poikkeavaa huippumuotia? Sinua kutsuu italialainen huippubrändi LIU JO, joka vastaa itsenäisten naisten muotihaasteisiin. Se valloittaa hienostuneilla vaatteilla ja asusteilla. Brändin kasvoina viihtyvät kauniit kuuluisuudet, kuten esimerkiksi huippumalli Karlie Kloss! Se tekee myös suloisia lastenvaatteita trendikkäille tytöille.

LIU JO on modernin farkkumimmin toiveuni. Sen muotiluomukset tekevät toimistotyylistäsi enemmän kuin uskottavan. Jos päivän farkkusuosikkisi on trendikkäästi istuva bootcut, lisää yläosaan eleetön paita. Sen jälkeen tuleekin asun etuoikeutettu tehokeino: uskomaton laukku! Jos kaipaat konttorityyliin katseita keräävää neulemekkoa, olisiko omasi vaikkapa muotoja myötäilevää joustinneuletta? Pitkä hillitty päällystakki saa lisähehkua hienosta huivista, jonka kietaiset näennäisen huolettomasti kaulallesi. Muodista pitävien tyttöjen vaatteisiin kelpaavat pitkähihaiset paidat ja räväkästi revityt farkut.

LIU JO kerää katseita harkituissa tyyleissä

Italialaisille on erityisen tärkeää täydellinen istuvuus, joka on olennainen osa suunnittelua. Lumoavien vaatteiden siluetit ovat rohkeita ja feminiinisiä. LIU JOn varmuus omasta tyylistä näkyy myös sen fantastisissa yksityiskohdissa. Ihastuttavatko sinua ylellisillä pitseillä leikittely ja tyylikkäästi toteutetut kietaisuleikkaukset? Laukuissa on ainutlaatuista ilmettä vahvoille nuorille naisille. Tyttöjen huipputrendikkäissä vaatteissa on myös hempeyttä, vastapainonaan jännittäviä yksityiskohtia.

Jos pukeudut mielelläsi tummiin asuihin, jätä tehokeinoksi LIU JOn kolmivärinen laukku tai kaksivärinen elegantti eläinkuosi! Toki löydät kuumalta italialaisbrändiltä myös feminiinistä värikkyyttä. Soinnuta murretut värit rohkeasti kirkkaimpiinkin väreihin. Tytöille suunnatut väritykset ovat osittain heleitä, tummat sävyt tekevät niiden kanssa hienoja kontrasteja.

Huomaat varmaan, että tällä huippumerkillä on suunnittelussaan itsevarman edelläkävijän otteet. Onko sinullakin sellaiset? Voit näyttää muotitietoisuuttasi upeilla naisten kengillä ja vöillä. Kun nostat laukustasi LIU JOn lompakon, olet ajan tasalla viimeistä asustetta myöten! Tytöt voivat asustaa kauniita päällystakkejaan kivoilla hatuilla ja käsineillä.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua