Mallisto

336 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Yksilöllisen ja ryhdikkään naisellisen tyylin tärkein detalji on itsevarmuus. Muotimaailman tyylikaunottarien salaisuutena onkin yhdistää hienostuneet asuvalinnat osaksi huoletonta tyylipalettia. Liu Jo Jeans on itsevarman tyylin edelläkävijä, joka hurmaa sekä särmikkäällä asenteellaan että naisellisella esteettisyydellään!

Liu Jo Jeans maustaa tyyliäsi ryhdikkäällä eleganssilla

Italialaislähtöinen Liu Jo Jeans ammentaa inspiraationsa feminiinisen persoonallisesta asenteesta. Tämä vaatevalmistaja tarjoaakin kattauksen Milanon ja Rooman katutyylin eleganssia vaatekaappiisi. Kuten maailman muotipääkaupungeissa tiedetään, huolellisen itsevarma ja samalla luonnollisen viehätysvoimainen tyyli on pettämättömän ajaton. Liu Jo Jeansin repertuaari antaakin tilaa persoonallisille tyylittelyille. Samalla garderobisi ryhdikkyys säilyy, kun sille esitellään arkipukeutumisen ajattomia kulmakiviä. Valikoima hykerryttääkin omaa tietä kulkevia tyylimuusia, jotka eivät taivu tyylikompromisseihin! Puhdaslinjainen, naisellisen särmikäillä detaljeilla viimeistelty valikoima tuo tyyliisi sensuellin leikittelevää vivahdetta. Ilahduitpa enemmän minimalistisesta muodikkuudesta tai suosit kenties rouheampaa lookia, Liu Jo Jeans kuuntelee tyylihaaveitasi.

Liu Jo Jeansin mallistojen ytimessä ovat naisellisen räätälöidyt, siluettimaisen sensuellit ja rennon huolettomat vaatevalinnat. Tyylikäs itsevarmuus kulminoituu sulavasti niin linjakkaaseen takuutyyliin kuin näyttävillä yksityiskohdilla leikitteleviin asusteisiin. Ylellisyyden tuntua persoonalliseen tyyliisi loihdit päivittämällä takuutyylisi. Liu Lo Jeansin kattava farkkumallisto tarjoaakin denim-tyylin ankkureita feminiinisellä twistillä. Yhdistä hyvin istuvat pillifarkut ryhdikkääseen bleiseriin ja kauluspaitaan tai leikittele bootcut-farkkujen ja bootsien raikkaan rouhealla lookilla. Valitse maskuliinisella vivahteella ryyditettyjen kangashousujen aveciksi ikonisen naiselliset avokkaat, ja tyylikombo tarjoaa sopivasti särmää niin toimistolle kuin päivälliskutsuille. Romanttista vivahdetta tyyliisi saat puolestaan huolettoman naisellisten mekkojen ja trendikkäiden yksityiskohtien kautta. Pue supernaisellisen mekon kaveriksi linjakas takki ja viimeistele kokonaisuus persoonallisten asusteiden silauksella. Kauniin yksityiskohtaiset neuleet ovat arkiasujen luottovaatteita, ja niiden aistikkaat materiaalit tuovat kontrastia huolettoman tyyliteltyyn kokonaisuuteen.

Liu Jo Jeans avaa oven rennon itsevarmalle tyyliasenteelle!

Yhdistät helposti