Katalogi

Suositut filtterit
80 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Inspiroidutko ihanan naisellisesta ja näyttävästä kenkämuodista? Italialainen Casadei valmistaa trendikkäitä ja laadukkaita jalkineita perinteitä kunnioittaen. Jo yli viisikymmentä vuotta toiminut yritys tähtää siihen, että jokainen kenkä olisi pieni taideteos. Mutta toisin kuin taideteokset yleensä, Casadein kengät suunnitellaan kestämään käyttöä. Paras kenkä on sellainen, jota käyttää mielellään.

Casadei - uskalla näyttää upealta!

Liika vaatimattomuus ei suinkaan kaunista. Jos rakastat korkeita korkoja, kimmellystä ja rohkeaa designia, näytä se! Casadei on tullut tunnetuksi varsinkin henkeäsalpaavista korkokengistään, joissa kiteytyy italialainen eleganssi. Näissä siroissa kenkäluomuksissa kelpaa osallistua mihin tahansa tilaisuuteen. Italialaisfirman kenkiä onkin nähty monien julkkisten jalassa niin seurapiiribileissä kuin promotilaisuuksissakin. Koska kengät itsessään ovat niin upeita, juhlapuku ja meikki voivat olla yksinkertaisetkin. Esimerkiksi Eva Longoria on nähty edustamassa Casadein nudensävyisissä avokkaissa ja samaa sävyä olevassa vartalomyötäisessä slip dress -mekossa. Pelkistetty asu on suorastaan tyrmäävä - ja mikä parasta, Evan tyyli on todella helppo kopioida esimerkiksi valmistumistilaisuuteen.

Casadei - kun laatu, muodikkuus ja kauneus yhdistyvät

Casadei tarjoaa toki myös arkisempia vaihtoehtoja. Esimerkiksi nahkasaappaat sopivat vaikkapa villamekon ja nahkatakin pariksi mitä mainioimmin. Voit valita juurevat löysävartiset bootsit maanläheisemmän vaikutelman saavuttamiseksi tai päräyttää seksikkäissä ylipolvensaappaissa. Yrityksen valikoimasta löydät myös ihanat nilkkurit, kirkaskuosiset tennarit sekä paljon muita trendikkäitä jalkinemalleja. Kesällä on helppo kääntää katseita muun muassa asennetta pursuavissa gladiaattorisandaaleissa ja farkkushortseissa tai söpöillä korkkipohjaisissa kiilakorkosandaaleissa ja trikoomekossa. Mitkä tahansa jalkineet valitsetkin, voit olla aina varma niiden laadukkuudesta. Yritys haluaa kunnioittaa italialaista jalkineenvalmistusperinnettä ja hyödyntää parhaita saatavilla olevia materiaaleja. Firman kenkämalleihin on saatettu käyttää esimerkiksi aitoa käärmeennahkaa tai erittäin hienoa vasikannahkaa, sillä jokainen nainen ansaitsee vain parasta. Kun haluat ainutlaatuiset kengät, Casadei on vastaus pyyntöösi.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista