Suositut filtterit
59 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Sulavalinjaisesta tyylikkyydestään tunnettu jalkapallotähti lanseerasi omaa nimeään kantavan Cristiano Ronaldo CR7 -vaatemalliston inspiroimaan kaikkia poikia ja miehiä, jotka nauttivat hyvännäköisestä ja miellyttävän tuntuisesta pukeutumisesta, alusvaatteista alkaen. Mestarin mukaan vartalo on ilman vaatteita maalausta odottava canvas, joten miksei pukeutumista aloittaisi energisesti ja vahvasti huippulaadukkailla alusvaatteilla.

Cristiano Ronaldo CR7 ei ole vain maailmanluokan urheilijan nimeä kantava brändi vaan mestaruusotteluissa tähden itse testaama tuote. Ronaldon omiin suosikkeihin kuuluvat ennen kaikkea hänen kotimaansa värikkääseen pukeutumiseen sopivat vaatteet, joista hän saa voimaa ja positiivista fiilistä.

Cristiano Ronaldo CR7 pysyy mukana liikkeessä

Christiano Ronaldo CR7:n suosio perustuu vaatteiden helppoon mukautuvuuteen niin paikalla ollessa kuin liikkeessäkin. Kaikkein kevyimmät materiaalit, joissa korkealuokkaiset kuidut ja viimeisin vaateteknologia kohtaavat, takaavat tuotteiden ihanteellisen istuvuuden. Elegantit muotoiluratkaisut puolestaan miellyttävät sekä silmää että korostavat minimissään pidettyjä, hyvin tarkkaan harkittuja detaljeja. Alushousujen vyötäröllä ja sukkien varressa koreilee mestarin nimikirjaimet ja pelinumero ikään kuin onnen amulettina, jolla varmistat oman menestyksesi pukeutumisessa.

Cristiano Ronaldo CR7 mallistot ovat uskollisia esikuvansa ideologioille. Niiden design väläyttää väriä yhtä vilpittömästi kuin pallotaituri hymyään jokaisesta onnistuneesta maalistaan. Rohkea ja dynaaminen muotoilu haastaa perinteisiä pukeutumistyylejä miesten vaatetuksessa eksoottisilla sävyillä burgundin punaisesta koboltin siniseen ja yllättää toisinaan abstrakteilla, graafisilla printeillään.

CR7 ei ole vain yhden, upean bokserityylin merkki vaan se tekee jatkuvasti uusia valtauksia high-end-pukeutumisen parissa. Viimeisin lisäys pukee miehelle huolellisesti alusvaatteista seuraavaa kerrosta äärimmäisen miellyttävillä puvun paidoilla. Edustustilaisuuksissa parhaisiinsa pukeutuva Ronaldo ymmärtää fiksunkin pukeutumisen salat ja sen miten tiukkakin tilanne muutetaan voitonjuhlaksi.

Tutustu myös