Mallisto / Bergans

  • Koko
  • Merkki
  • Hinta
  • Väri
  • Pituus
  • Hihan pituus
  • Kuosi
  • Mallisto
  • Kauluksen malli
  • Pintamateriaali
101 tuotetta
|Lajittelu :
Sivu 1/2

10% alennusta seuraavasta tilauksestasi? *

Tilaa Zalandon uutiskirje: saat 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Lähetämme sinulle tarjouksia, tyylivinkkejä ja tietoa uusista trendeistä.

Tietosuoja-sivulta voit lukea lisää siitä, miten Zalando käsittelee dataasi.

Bergansin huipputrendikkäät ulkoiluvaatteet kannustavat uusiin haasteisiin

Bergans suunnittelee tasokasta urheilumuotia pohjoismaisella otteella.

Olemme viehättyneet näiden huolettomien ulkoiluvaatteiden trendikkyys – upeat sporttityylit kestävät kuitenkin myös aikaa! Skandinaavisen selkeät ulkoasut sopivat luovuudella rakennettuihin asukokonaisuuksiin. Voit muuttaa niiden ilmettä omaperäisellä asustamisella. Brändin vaatteisiin ja asusteisiin sisältyy laadukas tekninen design. Sinnikäs kehitystyö onkin saanut aikaan optimaalisia ominaisuuksia: arvostamme erityisesti muotivaatteiden vedenpitävyyttä, joustoa ja hengittävyyttä.

Nyt suuntaamme tyylikkäänä luontoon! Kun kaupunki jää kauas taakse, on aika tukeutua sporttimuodin teknisiin innovaatioihin. Hyvälaatuinen urheiluvaate kestää vaihtuvat sääolosuhteet mallikkaasti: vettähylkivät kangashousut joustavat sateisissa metsissä samoilevien kaunotarten yllä. Ajankohtainen raitapaita vie trendikkyyden luontopolulle. Toimivatko ne katutyylissäkin? Kyllä vain, olemme vakuuttuneita pohjoismaisen sporttityylin toimivuudesta myös kaupungilla! Paluu metsän siimeksestä onnistuu pehmeällä laskulla – yhdistämme vaikkapa selkeälinjaista fleecetakkia preppy-tyylin vekkihameen ja paitapuseron kanssa. Nuoren miehen urbaani tutkimusretki saa rohkeaa volyymia rempseistä reisitaskuhousuista. Kuumaa hupparihuumaakaan ei tarvitse vielä unohtaa: hupulla varustettu pusero puetaan nyt skandityylisen kuoritakin alle. Lasten puserot, ulkoiluhousut ja -takit toimivat mainiosti yhdessä. Ne ovat parhaimmillaan puistoissa peuhatessa, mutta näyttävät kaupungillakin coolilta.

Skandinaavisia linjoja ja urheiluhenkisiä yksityiskohtia

Urheilullista Bergansia voi parittaa monin tavoin erilaisiin tyyleihin – esimerkiksi naisten reilut shortsit ja väljän istuvuuden crop top toimivat upeasti yhdessä. Näissä muotivaatteissa voimme reippailla, kiipeillä ja kurkotella! Ne käyvät hyvin kalastusretkelle tai purjeveneen kannelle suolaisten pärskeiden keskelle. Bergansin värimaailma on kuin virkistävä tuulahdus puhtaan luonnon keskeltä: värit ovat raikkaita ja maanläheisiä. Liitämme niitä rentouttamaan asiallista toimistopukeutumista. Ne sulautuvat luontevasti myös miesten navy-henkisiin katutyyleihin. Istuviksi räätälöityjen vaatteiden leikkaukset imartelevat vartaloa. Vetoketjut, nyörit ja taskut taas vahvistavat reilua ilmettä. Brändin reput voi soinnuttaa yhteen myös hyvännäköisten lastenvaatteiden kanssa. Ulkoiluasujen säänkestävyydestä huolehtivat nykyaikaiset teknologiat, kuten esimerkiksi vedenpitävyydestä vastaava PFOA-vapaa DWR.