Mallisto

338 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Naisellisen aistikas pukeutuminen alkaa laadukkaasta alusvaatetuksesta. Toisen ihon lailla istuvat alusasut ovatkin se juju, jotka päivittävät tyylisi sähäkän itsevarmalle pohjalle. Skarppi ja sopivan viehkeä LingaDore loihtii vaatekaappiisi kutkuttavaa eleganssia!

Kun etsit arkiasuun kestävää vakuuttavuutta, fokusoi tarkkoihin detaljeihin ja täydelliseen istuvuuteen. Mielenkiintoinen alusvaatetus on avain stailaukseen, joka on vakuuttava alusta alkaen. LingaDore on vaatevalmistaja, joka ripottelee tyyliisi hyväiltävän pehmeää otetta ja sensuellia twistiä. Siispä herättele sisäinen tyylikuningattaresi vaatekerralla, joka ei tingi huolettoman tyylikkäästä fiiliksestä!

LingaDore – modernin viehkeää aluspukeutumista

Mukavuuden ja muodikkuuden varma liitto on helppo loihtia arjen ylellisillä alusvaatteilla. Vaivaton, sopivasti hyväntuulista flirttiä huokuva vaatekerta onkin skarpin tyylimuusan valinta. Lempeästi iholle istuvat alusvaatteet tuovat viikonpäiviisi erityisen säväyksen. Niin kauniit rintaliivit, hyvin istuvat alushousut kuin yövaatetuksen tärpit huokuvat pettämätöntä tyylikkyyttä. LingaDore on täsmävastaus silloin, kun etsit päästä varpaisiin ulottuvaa takuutyylikästä asennetta.

Persoonallinen ja rohkean naisellinen tyylikkyys on tämän merkin erikoisalaa. LingaDore henkii sekä modernia feminiinisyyttä että romanttista stailausta. Valikoiman alusasut ovatkin nappivalintoja tyylittärille, jotka hehkuvat omintakeista itsevarmuutta. Valitse esimerkiksi vilkkaisiin viikonpäiviin ajattomat t-paitarintaliivit tai särmikkään freesit bralette-malliset liivit. Push up-malliset liivit ovat puolestaan skarppi valinta niin iltapuvun kuin neulepaidan kanssa. Alaosien repertuaari on niin ikään viehättävä. Esimerkiksi linjakkaat bokserimalliset housut tai tyylitellyt stringit ovat feminiinisen aluspukeutumisen tyylitärppejä. Yksityiskohdat ja täsmällinen istuvuus tekevät lookista huolitellun. Pitsisomisteet ja mielenkiintoiset tekstuurit päivittävät alusasun hetkessä astetta viehkeämmäksi. Ohuen läpikuultava materiaali on omiaan loihtimaan supernaisellista fiilistä asukokonaisuuteen. Siluettimaiset yöasut tuovat sähäkkää ylellisyyden tuntua jokaiselle viikonpäivälle. Fiilistele niin statement-leikkauksilla varustettujen yöpaitojen kuin kaksiosaisten yöasusettien johdolla. Kietoudu lopuksi tyylin viimeistelevään kylpytakkiin, jonka puuterin pehmeä kosketus on omiaan rentojen viikonloppuaamujen tunteina.

Yhdistele ja sekoita