Alusvaatteet

Simppeliä vai luksuksen tuntua? Valikoima joka makuun.

Shoppaile tästä

Löydä suosikkisi

Löydä täydellinen osumasi

Minulle alusvaatteet ovat paljon enemmän kuin vain muiden vaatteiden alla olevat vaatteet. Ne antavat minulle voimaa ja itseluottamusta sekä täydentävät jokaisen asuni. Alusvaatteet antavat minulle mahdollisuuden ilmaista itseäni ja niillä on myös iso vaikutus hyvinvointiini. Alusvaatteeni voivat olla päivästä riippuen pitsisiä, samettisia, mustavalkoisia tai värillisiä, arkisia tai trendikkäitä, sporttisia tai elegantteja - valitsen ne täysin päivän fiiliksen mukaan varmistaen, että minulla on hyvä olo omassa kehossani, jopa huonoina päivinä. Mielestäni alusvaatteet korostavat jokaisen kehon kauneutta ja yksilöllisyyttä ja ovat siksi paljon muutakin kuin vaatekappale. Alusvaatteet ovat päivittäinen seuralaiseni ja osa jokaista asukokonaisuuttani.

Carina Lützow

Sisäänostaja

Satumaisen ihanat alusasut helposti yhdellä klikkauksella netistä

Mikä vaate tai asuste kruunaisi kauniin juhlamekon, arkisen jakkupuvun tai arjen perusvaatteen, valkoisen T-paidan? Olipa tyylikokonaisuus mikä tahansa, piste iin päälle löytyy sen alta! Hyvin istuvat alusvaatteet antavat ryhtiä sekä kantajalleen huolitellun olon – olitpa sitten menossa elämäsi tärkeimpiin juhliin tai ihan vain pelkästään töihin. Kuten sanotaan, arjesta voi tehdä juhlaa pienillä asioilla! Päästä varpaisiin kauniisti pukeutuneena tunnet itsesi itsevarmaksi ja näytät toki todella edustavalta. Alusasuputiikkimme on pullollaan ihania värejä ja malleja - astu sisään ja ihastu laajaan valikoimaan.

Herkät ja tyylikkäät alusasut huokuvat naisellisuutta

Uudet alusvaatteet – täsmälääke nuutuneeseen oloon! Verkkokaupastamme on saatavissa alusasut jokaiselle vartalolle ja maulle. Käytännölliset bokserit, hipsterit tai tanga-malliset alushousut sekä pelkistetyt T-paitarintaliivit, yksinkertaisen sirot balconette-liivit tai kaarituettomat rintaliivit tuovat luksusta arkeen ja antavat sinun keskittyä päivän puuhiin mistään hankaamatta ja painamatta. Erityisiin tilaisuuksiin kuten häihin, pikkujouluihin tai treffeille kannattaa panostaa laatuun –valitse yllesi romanttiset pitsirintaliivit tai rohkeat, muotoja korostavat push-upit ja sirot string-alushousut. Kokonaisuuden voi viimeistellä sukkanauhaliiveillä ja ohuen ohuilla stay-up-sukkahousuilla. Tärkeintä on, että valitsemasi alusvaatteet sopivat käyttötarkoitukseensa ja tunnet itsesi hyvin pukeutuneeksi niin arkipäivänä kuin juhlissakin.

Näytä vähemmän

Nappaa 10% alennus*

Tilaa uutiskirje ja saat seuraavasta tilauksestasi 10% alennuksen.

Lue lisää Tietosuojasta. Voit lopettaa tilauksen koska tahansa.