Mallisto / Alma en Pena

Merkki
Hinta
50
50
170
170

37 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
Korolliset sandaalit - siena sand Sandaalit nilkkaremmillä - ocean Sandaalit nilkkaremmillä - sand Korkeakorkoiset sandaalit - pewter Ylipolvensaappaat - black Biker-/cowboynilkkurit - black Nauhalliset nilkkurit - black Varrelliset sandaalit - sand Korolliset saappaat - siena taupe Varvassandaalit - pewter Sandaalit nilkkaremmillä - rose Korolliset sandaalit - noir/rose Korolliset sandaalit - rose

Alma en Pena luo sielukkaita kenkiä moderneille naisille! Firenzeläismerkin tunnistaa huolitellusta designista, rohkeista materiaali- ja väriyhdistelmistä sekä erinomaisesta laadusta. Mallistosta löytyy niin siroja sandaaleja kuin asennetta pursuilevia nilkkureitakin!

Alma en Penan salaisuus on hallittu monipuolisuus. Merkin tyyli on tunnistettavissa, oli kyseessä sitten korkokengät tai talvisaappaat! Rouheimmissakin nilkkureissa on naisellisia yksityiskohtia – esimerkiksi metallinsäihkeen tai helmiyksityiskohtien muodossa.

Alma en Pena lumoaa kenkämuodin ystävät

Alma en Penan yli polven ulottuvat saapikkaat edustavat italialaista kenkämuotia kauneimmillaan. Matalapohjaiset saappaat sopivat täydellisesti harkitun mutta näyttävän minimalistisen tyylin keskipisteeksi. Yhdistä mokkasaappaasi kapeisiin housuihin ja valitse yläosaksi kauniisti laskeutuva neuletakki ja paitapusero. Ilme on samaan aikaan klassinen ja äärettömän trendikäs.

Erilaisin helmin ja säihkyvin yksityiskohdin koristellut tennarit sopivat urbaanin asukokonaisuuden säväyttäväksi elementiksi. Hauskat, naiselliset tossut vaativat seurakseen vain hyvin istuvat farkut sekä rennon neulepaidan. Tai yhdistä ne trendikkäästi tummaan maksimekkoon. Boheemin romanttiseen ilmeeseen kuuluvat puolestaan hurmaavat hapsuin koristellut kengät maanläheisissä sävyissä. Ne voi yhdistää mustiin slim fit -farkkuihin ja kauniiseen tunikaan. Viimeistelyyn tarvitaan aimo annos etnohenkisiä koruja!

Naisellisimmillaan Alma en Pena on korkokenkien luojana. Olivat kyseessä sitten klassiset kiilakorkokengät tai korolliset sandaalit, niiden ilme on taatusti viehättävä! Se syntyy sirosta muotoilusta ja kauniiden sävyjen ja metallinhohdon taidokkaasta yhdistelmästä. Kauniit kengät kaipaavat seurakseen vain kauniisti laskeutuvan minimalistisen yläosan, oli se sitten klassinen housupuku tai trendikäs maksimekko.

Yhdistele ja sekoita