Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Mallisto
Koron korkeus
Kengän kärki
23 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Kentucky's Western tuo tämän päivän muotiin reilun annoksen autenttista villin lännen tunnelmaa. Sen voimakkaasti koristellut cowboy-tyyliset nahkabootsit huokuvat western-elokuvista tuttua vauhtia ja vapautta. Sen lisäksi ne osaavat flirttailla myös prätkätyylin ja urbaanin katumuodin kanssa. Hurmaa modernit muotipiirit näillä ilmettä ja asennetta uhkuvilla nahkabootseilla tai pue yllesi länkkärityylinen farkkuasu ja ratsasta auringonlaskuun ratsusi selässä – oli se sitten hevonen, prätkä tai vaikka polkupyörä.

Kentucky's Western -jalkineet tuovat villin lännen tyylin tähän päivään

Kentucky's Western on amerikkalaisiin nahkajalkineisiin erikoistunut merkki, joka tunnetaan etenkin perinteisten cowboy-bootsien valmistajana. Sen muotoilun ydinpiirteisiin kuuluvat jämäkät korot, kapenevat ja hieman ylöspäin kaartuvat kärjet sekä vahvasta nahasta ja rönsyävistä koristeluista ilmeensä saavat pinnat. Se tarjoaa laadukkaita ja pitkäikäisiä bootseja niin miesten kuin naistenkin makuun. Voit valita suosikkisi perinteisellä villin lännen tyylillä suunnitelluista jalkineista tai tuoda väriä ja näyttävyyttä asuusi esimerkiksi hurmaavan vaaleanpunaisilla saappailla, käärmeennahkajäljitelmällä tai värikkäillä kukkakuvioinneilla. Kentucky's Western tarjoaa myös nykypäivän keveällä otteella muotoiltuja nilkkureita, loafereita ja sandaaleja. Ne yhdistelevät elementtejä ja materiaaleja klassisesta western-tyylistä nykymuodin mukavuuteen ja raikkaaseen henkeen.

Kentucky's Western -bootsit antavat asullesi annoksen cowboy-henkeä

Etsitkö perinteistä villin lännen tunnelmaa huokuvia bootseja aitoon jenkkityyliin vai modernimmalla otteella muotoiltuja jalkineita tämän päivän urbaanille cowboylle? Western-tyyliseen asuun tarvitaan vain hyvin istuvat, kenties jo elämää nähneet siniset farkut ja pehmeä ruutupaita, joiden ilme kruunataan ruskeilla, korkeavartisilla, voimakkailla ornamenteilla koristelluilla cowboy-bootseilla. Jykevää ilmettä tummasävyiseen prätkätyyliin tai rock-henkiseen pukeutumiseen tuovat puolestaan mustat biker-bootsit, jotka saavat luonnetta teräksen sävyisistä metallisoljista. Kentucky's Western on myös vahvaa ja ilmeikästä nykyaikaista jalkinedesignia rakastavan pukeutujan luottomerkki. Näyttävä syystyyli naisellisella otteella syntyy esimerkiksi korkeilla tolppakoroilla ja suurilla soljilla viimeistellyistä nilkkureista yhdistettynä denim-kankaiseen mekkoon ja rouheaan nahkarotsiin. Pelkistettyä tyylikkyyttä modernin miehen makuun tarjoavat puolestaan konjakinruskeat Chelsea-bootsit kapealahkeisiin mustiin farkkuihin ja villaneuleeseen yhdistettynä.

Yhdistele ja sekoita