Mallisto

2 071 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Oletko haaveillut täydellisestä peruspuvustosta? Kaffe edustaa modernia klassisuutta, jota tyylitietoisen tytön on oikein viisasta hankkia itselleen. Brändin vaatteet täyttävät kiinnostavan garderobin kriittisimmät kriteerit: ne istuvat yllesi ja sopivat hyvin toisiinsa.

Viehättääkö sinua kovasti hillitty ja harmoninen tyylikkyys? Pue toimistoon istuvaksi leikattu vartaloa myötäilevä mekko. Anna ohuen viittamaisen takin liehua askeltesi tahdissa. Olisivatko trendikkäät varrelliset sandaalit tämän asun kanssa osuva valinta? Farkkutyttö on ikuisesti uskollinen denimille. Joinakin aamuina löydät itsesi pukemasta leveälahkeisia farkkuja, toisinaan taas kiinnostavat enemmän kapeat lahkeet. Liitä leveisiin lahkeisiin vaihteeksi väljä kangaspusero ja jalkaan paksupohjaiset korkokengät. Se on siinä! Kapeissa lahkeissa voit kopsutella ihanilla puukengilläkin. Laita vielä vähän pidempi tunika ja selkeälinjainen neuletakki. Haluaisitko hiuksiisikin jotakin, miten olisi hienostunut hiuskoru?

Kaffe luo varmaa kauneutta käyttöösi

Kaffe on kiinnittänyt huomiota tyylikkäisiin yksityiskohtiin. Kekseliäät leikkaukset erottuvat asustasi. Käytä hyödyksi upeasti muotoillut kaula-aukot, jotka antavat tilaa asukokonaisuutta tehostaville koruille. Pitsimäiset hihat ja kevyesti läpikuultavat kankaat korostavat naisellista ilmettä. Pikkuruiset kuviot tekevät kuoseista muodikkaita. Joukossa on myös hippimäinen häivähdys kukkaistytön kuvioita. Printeistä saat ripauksen romantiikkaa ja graafista ilmettä.

Kaffe on varma valinta naisen asiallisiin asuihin. Älä kuitenkaan seulo tyylistäsi kaikkea räväkkyyttä. Korosta esimerkiksi puseroiden kuoseja takkien ja jakkujen värityksessä. Voit pysytellä hillittynä, vaikka asussasi olisi muutama väripilkkukin. Raikasta murrettuja maanläheisiä värejä yksinkertaisilla tummilla ja vaaleilla sävyillä.

Kaffe tekee asustamisesta helppoa. Suurikokoinen shopping bag kiinnittää huomiota katutyylissä ja konttorissa. Jos asusi on selkeä, valitse siihen näyttävästi kuvioitu kassi. Sama pätee kenkiin, päästä ne esille erikseen tai häivytä vaikka osaksi eteerisen vaaleaa asua. Hienostele naisellisilla huiveilla ja solmi niitä kivoiksi katseenkiinnittäjiksi.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista