Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Monipakkaus
Lisää kokoja
98 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Harva alusvaatemerkki voi sanoa omaavansa peräti 140 vuoden kokemuksen alusvaatteiden valmistuksesta laatua, mutkatonta tyyliä ja mukavuutta arvostavalle asiakaskunnalleen. Johtava alusvaatemerkki Jockey perustettiin jo vuonna 1876 Yhdysvaltojen Michiganissa ja tänä päivänä vaatteita myydään yli 120 maassa ympäri maailman. Innovatiiviset ja yksilölliset tuotteet ovat johdatelleet jenkkimerkin kasvua lähes puolentoista vuosisadan ajan – jotain kertoo se, että erästä Jockeyn rintaliivimallistoa suojaa yli 50 patenttia.

Jockeyn mallisto sisältää niin miesten boksereita, pyjamahousuja, aluspaitoja, yöasusettejä kuin muitakin alusvaatteita, jotka tekevät öistä ja aamuistasi vielä asteen autuaampia. Zen-tila on taattu, kun puet yllesi unelmanpehmeät alushousut tai pyjaman. Jockey on merkkinä tunnettu pettämättömästä laadustaan, äärimmäisestä mukavuudestaan ja helposti lähestyttävästä tyylistään. Merkin innovatiivisuudesta saatiin ensimmäinen todiste jo vuonna 1934, kun Jockey toi markkinoille kaikkien aikojen ensimmäiset miesten lyhyet alushousut. Innovatiivinen tuotekehittely jatkuu tänäkin päivänä, ja merkin asiakkaat saavat nauttia käsittämättömästä käyttömukavuudesta ja ihoa hellivistä materiaaleista.

Jockey tekee laadukkaita alusvaatteita jo 140 vuoden kokemuksella

Harvoin yöasuissa on sekä laatu, mukavuus että tyylikkyys kohdillaan. Jockeyn kohdalla nämä kaikki kriteerit täyttyvät. Alusvaatteet tuntuvat täydellisen mukavilta ihollasi mutta myös näyttävät hyviltä. Tyylikkään hillityt musta ja harmaa saavat kaverikseen leikkisiä kuoseja ja värejä. Mikään ei kerro itsestään huolehtimisesta yhtä paljon kuin siistit ja huolella valitut alusvaatteet. Nyt siis jos koskaan on aika päivittää alusvaateosasto uuteen sesonkiin!

Jos mielestäsi alusvaatteiden kuuluu olla korkealaatuisia, miellyttäviä ja kestää käyttöä, niin nyt on aika satsata tähän yhteen maailman perinteisimmistä ja arvostetuimmista alusvaatemerkeistä. Alusvaatteet ovat kuin toinen ihosi – siksi kannattaakin valita vain laatua vällyjen väliin. Tämä merkki ylläsi yöunet eivät ole koskaan maistuneet yhtä makeilta!

Yhdistät helposti