Katalogi

Suositut filtterit

Hauskimmat lastenvaatteet ovat mukavia, laadukkaita ja antavat mielikuvituksen laukata kaukaisiin ja jännittäviin satumaailmoihin. Niiden rento suunnittelu ei koskaan rajoita lapsen liikkeitä, ne pysyvät mukana kovassakin vauhdissa ja niiden päälle pukeminen ilostuttaa joka kerta. Disneyn rakastetut hahmot ovat pysytelleet lastenvaatteiden vakiokuvastona jo vuosikymmeniä, ja levinneet sieltä myös aikuisten muotiin.

Disney on merkki, joka ei juuri esittelyjä kaipaa. Walt Disneyn aikoinaan perustaman yhtiön suuret animaatioelokuvat ovat tuttuja luultavasti aivan jokaisen lapsuudesta, ja yllättävän moni on opetellut lukemaan Aku Ankka -sarjakuvan avulla. Brändin oheistuotteista rakastetuimpia ovat luultavasti vaatteet ja erilaiset asusteet, sillä päälle puettuina lempihahmot tulevat hyvin konkreettisesti iholle, osaksi omaa tyyliä ja persoonaa. Valikoimistamme löydät sekä nostalgisimmat että uusimmat Disney-tuotteet, joiden avulla voit verhoutua rakastetuimpien satujen taikaan vaikka päästä varpaisiin.

Disney-vaatteissa seikkailevat vanhat suosikit ja uudet satuhahmot

Disney-kuosien ikisuosikkeja ovat tietenkin reippaat ja aina iloiset Mikki ja Minni, jotka koristavat kaiken ikäisten tyyliniekkojen vaatteita. Mikki ja Minni vilistävät etenkin printteinä T-paidoissa, huppareissa ja pitkähihaisissa paidoissa. Klassikkohiiret eivät näytä turhan lapsellisilta edes kypsää ilmettä tavoittelevan teini-ikäisen yllä, vaan antavat katu-uskottavallekin lookille hauskaa särmää. Uusimmista animaatioelokuvista tutut hahmot ovat puolestaan lapsiväen vankassa suosiossa. Joka-aamuinen pukeminen tuntuu hauskemmalta, kun ylle saa vetää maailman parhaan elokuvan teemoilla kuvioidun paidan eikä kenkien pukeminenkaan ole aivan ylitsepääsemättömän vaikeaa, kun voimia antaa oma lempihahmo. Kuuluvatko lapsesi suosikkeihin vaaleanpunaiset prinsessat, vauhdikkaat autot, sympaattiset eläinhahmot vai hurjat supersankarit?

Disney-vaatteet avaavat portit Ankkalinnaan ja suosikkisatujen maagisiin maailmoihin!

Tutustu myös