Katalogi

Suositut filtterit
277 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Hawkers tarjoaa trendikkyyttä ja tyyliä

Hawkers on Espanjassa vuonna 2015 toimintansa aloittanut asusteisiin keskittyväyritys. Brändi on erityisesti tunnettu trendikkäistä aurinkolaseistaan, joiden avulla se on kasvanut erittäin tunnetuksi tekijäksi muodikkaiden asusteiden maailmassa.

Nykyisin hyvinkin pienestä toiminnasta alkunsa saaneen brändin tuotteita löytyy kymmenistä maista ympäri maailmaa ja meillä Zalandollakin pääset käsiksi mainioon valikoimaan tyylikkäitä aurinkolaseja. Vaatemerkin laseilla suojaat luonnollisesti silmiäsi ja mahdollistat myös juuri omanlaisesi tyylin löytämisen, sillä tarjolla on kattava valikoima eri tyyppisiä malleja.

Brändin kattavasta valikoimasta löydät itsellesi siistin tyylikkäät yksiväriset aurinkolasit helposti, useista eri vaihtoehdoista. Hawkers tarjoaa kuitenkin myös lukuisia vaihtoehtoja räväkämpäänkin tyylittelyyn esimerkiksi moniväristen sankojen, katseita keräävien muotoilujen ja liukuväristen linssien avulla. Jos haluat siis kokeilla uutta trendikkään näyttävää tyyliä, voi tässä olla uusi suosikkimerkkisi aurinkolasien saralla.

Näyttävän erilaiset aurinkolasit

Hawkers tarjoaa asiakkailleen aurinkolasit erittäin monissa eri tyyleissä. Useiden hieman perinteisempään muotoiluun nojaavienmallien lisäksi tarjolla on selkeästi erilaisempia, kokeilevampia ja näyttävämpiä vaihtoehtoja, kuten kiinteitä kulmikkaita malleja ja lukuisilla eri väreillä leikitteleviä aurinkolaseja. Erilaisia tyylejä himoitsevilla ja kokeilunhaluisille brändin tuotteet tarjoavat mukavasti valinnanvaraa.

Brändi on tullut tunnetuksi yhteistyöstään urheilujoukkueiden, tavaramerkkien ja tunnettujen julkisuuden henkilöiden kanssa. Merkin tuotevalikoimasta löytääkin monet tästäkin syystä varsin tutun näköiset mallit, jotka on aiemmin tullut nähtyä vain esimerkiksi urheilupalstojen kuvituksissa. Monet aurinkolasivalmistajan malleista on luotu yhdistelemällä muiden valmistajien vanhempia malleja omiin ideoihin, uusiin materiaaleihin ja erilaisiin sanka- ja linssivaihtoehtoihin. Näin on saatu luotua uniikin näköisiä tuotteita, jotka soveltuvat monenlaisiin tyyleihin.

Hawkersin tuotteet eivät ole millään muotoa sukupuoleen sidonnaisia ja brändin ideologia on muutenkin modernin avoin ja kaikki huomioon ottava. Nuorekkaan tyylin ja edullisen hintatason lisäksi merkin tuotteita on saatavilla ihastuttavan kattava valikoima. Samoilla linsseillä ja sangoilla varustettua mallia on lähes poikkeuksetta saatavilla useissa eri väreissä simppelin tyylikkäästä mustasta liukuvärjättyihin taiuseisiin räikeämmän värisiin linsseihin.

Hawkers tarjoaa jatkuvasti kehittyvän ja ajankohtaisen valikoima

Hawkers on yrityksenä sekä toimintatavoissaan että ideologiassaan moderni. Tämä näkyy kaikki huomioon ottavan valikoiman lisäksi yrityksen eettisyyteen pyrkivissätoimintatavoissa sekä tuotteiden valmistusprosesseissa lisääntyvänä luonnonmukaisuutena. Pidemmän aikavälin tähtäimenä brändillä onkin jatkuvasti lisätä kestävään kehitykseen nojaavia valmistustapoja ja -materiaaleja. Tästä hyvänä esimerkkinä on muun muassa merkin mallisto, jossa käytettiin valmistuksessa merestä kerätystä muovijätteestä kierrätettyä materiaalia.

Ajankohtaisuus on muutenkin brändistä puhuttaessa avainsana. Valikoimasta löydät tyyliltään juuri nyt urbaaniin katumuotiin parhaiten soveltuvia vaihtoehtoja. Tämän lisäksi tarjolla on hieman rauhallisempaa tyyliä hakeville perinteisen tyylikkäitä vaihtoehtoja, kuten kokomustia aurinkolaseja, jotka päässä on aina hyvä kulkea niin kaupungin kaduilla kuin aurinkorannallakin.

Olipa valitsemasi Hawkers-aurinkolasien malli mikä hyvänsä, on muutama asia varma. Saat käyttöösi tasaisen laadukkaat ja hintatasoltaan miellyttävät aurinkolasit,sekä naarmuilta suojaavan pussukan sekä kovan kotelon, joissa lasit pysyvät hyvässä kunnossa pitkään.