Katalogi

Suositut filtterit
85 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Expresso suunnittelee naisellisuutta ylistäviä vaatteita. Ne täyttävät kaikki toiveesi siitä, mitä vaatekaapistasi vielä uupuu. Naisellisuus korostuu merkin designissa vallattomina liehuvissa kuvioissa ja helmoissa. Merkki ei ole unohtanut feminiinisen muodin tärkeimpiä tekijöitä - hersyvää iloa ja mukavuutta.

Alankomaalaisen merkin design kietoutuu salaperäisesti pastellisen pehmeisiin sävyihin ja toisaalta ravisuttelee liian söpöyden ronskilla nahalla ja viidakon villeillä eläinkuoseilla. Innovatiiviset materiaalit kulkevat käsi kädessä kokeilevien printtien ja kumpuilevien neulosten kanssa. Expresso sekoittaa tyylissään naisellisuuden moderniin rohkeuteen, jota sen kantajalla, itsevarmalla naisella, on roppakaupalla. Älä siis jää varjoihin kulkemaan, vaan kulje ylväästi valossa loistaen positiivista asennettasi ja sensuellia upeuttasi.

Expresso on luotettavin kumppanisi parhaina hetkinäsi

Maanläheisen boheemin tyylin ystävä löytää itsensä innosta puhisten ihastelemassa, mitä brändillä on annettavanaan. Yhdistä pehmeitä maanläheisiä sävyjä keskenään tai tee yllättävä käänne ja yhdistä oliivinvihreää nahkaan luodaksesi rouheampia look. Korolliset platform-nilkkurit viimeistelevät tyylin. Heitä vielä hiukset huolettomalle nutturalle ja kepeä, minikokoinen nahkareppu olalle. Olet onnistunut yhdistämään urbaanin ja boheemin saumattomasti!

Pastelliset sävyt tuovat graafisen bisnestyylin rinnalle naisellisia muotoja ja pehmeyttä. Karista kaikki jäykkyys asustasi, ja valitse vaalea silkkinen paitapusero perinteisen tumman bleiserin sijaan. Jos kuitenkin suosit asiallista bleiserityyliä, valitse bleiseriin ainakin pastellinen sävy. Pastellit näyttävät raikkailta sinistä denimiä vasten. Onko olosi aamulla vetämätön? Eläimelliset printit tuovat uhkarohkeutta päivän tiukkoihinkin päätöksiin!

Pörröiset neuletakit ja suloiset neuleet erikoisilla neuloksilla tuovat ihanaa lämpöä syksyn viimaan. Muhkea villakangastakki ruuduilla tuo brittiläisen maalaisromantiikan, ja toisaalta amsterdamilaisen urbaaniuden, tunnelmaa lookiin. Vedä vielä trendikkäät nauhanilkkurit jalkoihin - suloiset villasukat saavat vilkkua kengistä.

Yhdistele ja sekoita