Mallisto

Suositut filtterit
30 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Joma on espanjalainen urheilumerkki, joka suunnittelee huippulaadukkaita ja toiminnallisia urheiluvaatteita ja -kenkiä eri lajeihin, kuten jalkapalloon, futsaliin, koripalloon, tennikseen, juoksuun ja fitness-urheiluun. Alun perin kahdeksan ihmistä työllistänyt urheilukenkävalmistaja on kasvanut kansainvälisesti arvostetuksi urheilumerkiksi, jonka tuotteita myydään jo yli 70 maassa. Tänä päivänä Joma sponsoroi Etelä-Amerikan ja Espanjan menestyneimpiä jalkapallojoukkueita, ja Joman tuotteisiin luottavat huippu-urheilijat ympäri maailman.

Huippu-urheilijoiden valinta

Joman laatu ei ole jäänyt huomaamatta merkin uskollisilta asiakkailta ja maailmanmestaruustason urheilijoilta ympäri maailman. Joman jalkapallokenkien laadun esimerkiksi huomaa välittömästi laitettuaan kengät jalkaan. Useat kengät on valmistettu luonnonmateriaaleista, kuten kengurunnahasta, jonka ansiosta kenkä muotoutuu erinomaisesti jalkasi mukaan ja takaa mahtavan tuntuman palloon. Kenkien laadun huomaa myös märällä kelillä, jolloin niiden vettähylkivä materiaali pitää jalan kuivana ja tuntuman kevyenä. Joma on tunnettu myös futsal-kengistään, jotka ovat sisäkentille suunniteltuja jalkineita. Espanjalaismerkin futsal-kenkämalleja on sanottu joustavimmiksi koskaan suunnitelluiksi futsal-kengiksi. Kevyen synteettisen päällisen yhdistyessä äärimmäisen joustavaan pohjaan tuloksena on äärimmäisen kevyt kenkä. Nopeatempoisessa lajissa liikkeet ja suunnanmuutokset tapahtuvat silmänräpäyksessä. Tämäkin on otettu suunnittelussa huomioon. Futsal-kenkien kärki on nimittäin suunniteltu tarjoamaan entistä enemmän voimaa kun potkaiset pallon kohti maalia. Pohjan Phylon-materiaali sen sijaan tarjoaa erinomaista iskunvaimennusta.

Virtaviivaisen tyylikästä ja tinkimätöntä laatua

Joman mallistosta löydät kenkiä ja vaatteita useissa eri väreissä toimivilla leikkauksilla ja muotoilulla. Ulkoasu on aina raikkaan tyylikäs ja kutkuttavat väriyhdistelmät kutsuvat treenaamaan. Mallistosta löytyy miehille laadukkaiden kenkien lisäksi monia laadukkaita aluspaitoja, urheilupaitoja, shortseja ja verryttelytakkeja. Ei ole ihme, että Joman tuotteet pysyvät myyntitilastojen kärjessä. Kun virtaviivaisen tyylikäs ulkoasu yhdistyy pettämättömään laatuun, ei näille vaatteille ja kengille voi muuta kuin menettää sydämensä!

Tutustu myös