Mallisto

75 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Luonnonläheisen ja sopivan boheemin ilmeen saavuttaminen on nyt helpompaa kuin koskaan. Ivko on pehmeän ja persoonallisen muodin asiantuntija. Merkin vaatteissa yhdistyvät romanttiset kukkaprintit ja moderni orientti. Vahva muotokieli on suunnattu vahvalle naiselle, joka ei jää pukeutumisellaan sivurooliin.

Unohda geneerinen kertakäyttömuoti ja ihastu vahvaan muotivaikuttajaan! Serbialainen vaatemerkki Ivko keskittyy tuotannossaan laatuun ja uniikkiin muotokieleen. Naisten neulevaatteita suunnitteleva merkki ei suostu kompromisseihin. Vaatteet suunnitellaan ja valmistetaan aina piirtopöydältä ompeluun asti huolella ja tarkkuudella. Valmistuksessa käytetään ainoastaan luonnollisia materiaaleja, jotka ovat miellyttäviä käyttää ja kestävät sesongista toiseen. Muodin nopea kiertokulku ei ole Ivkon tavoite ? merkin vaatteet suunnitellaan pitkäikäiseen ja intensiiviseen käyttöön.

Ei mikään seinäruusu ? Ivko vaatettaa itsevarmat ja vahvasta muotokielestä pitävät naiset!

Ivkon itäeurooppalaiset juuret näkyvät vahvasti merkin muotokielessä. Runsaat kukkaprintit, ornamentit ja rohkeat väriyhdistelmät ovat taattua Ivko-tyyliä. Viininpunainen, tummansininen ja metsänvihreä ovat luonnonläheisiä värejä, jotka saavat kantajansa hehkumaan. Naisellisuus on kaikissa merkin vaatteissa etusijalla mutta ei alleviivattuna. Feminiinisyys nousee vaatteiden taidokkaista leikkauksista, kuoseista ja linjoista. Kauniit hameet, villakangastakit ja vapaa-ajan mekot ovat Ivko-suunnittelun terävintä ydintä. Naiselliset vyötärölinjat ja volyymi ovat mekkojen ja hameiden muotokielen parasta antia. Nappaa merkin valikoimasta persoonallinen neuletakki viileitä iltoja lämmittämään. Ryhdikkäät neuletakit ovat muotokieleltään kuin rentoja bleisereitä ? rohkea yläosa solahtaa siis myös työpaikan casual friday -asuun!

Kun asusi on jo kuin koru, säästele asustamisessa. Ivko-vaatteet ovat kaikessa rohkeudessaan ja yltäkylläisyydessään jo oma kokonaisuutensa. Sujauta printtimekon tai neuletakin pariksi yksivärinen vaate. Pidä alaosa eleettömänä mustien sukkahousujen ja nilkkureiden yhdistelmällä. Ruskea nahka rakastaa oranssin ja punaisen sävyisiä kuoseja ? satsaa siis isoon shopping bag -malliseen laukkuun. Pidä meikki luonnollisena ja itsevarmuus korkealla ? näissä vaatteissa et jää huomiotta!

Yhdistät helposti