Mallisto

Suositut filtterit
17 414 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Next on jo yli 30 vuoden ajan ollut yksi Iso-Britannian suosituimmista vaatemerkeistä. Etenkin merkin lastenvaatemallisto on kerännyt tunnustusta kekseliäästä designistaan, erinomaisesta laadustaan ja vaatteiden toimivuudesta. Mallistosta löytyy kauniita ja ylellisen mukavia vaatteita sekä aivan vastasyntyneille että isommillekin lapsille päiväkoti-ikäisistä teineihin. Kaikenikäiset lapset voivat nyt huoletta temmeltää ja touhuta supermukavissa vaatteissa tyylikkyyttä unohtamatta.

Next hellii lapsia unelmanpehmeillä materiaaleilla ja hauskalla designilla

Monesti lastenvaatteita löytää pääasiassa räiskyvissä väreissä ja voimakkailla kuoseilla koristeltuna, mutta Nextin lastenvaatemallisto ilahduttaa suurella valikoimallaan raikkaan harmonisia värisävyjä. Myös laadukkaat luonnonmateriaalit ovat merkittävässä osassa mallistoa. Upeat puuvillaiset kauluspaidat ovat tyylikäs näky pienen pojan yllä. Yhdistä ne kangashousuihin tai chinoihin, ja pojastasi kuoriutuu todellinen pikkuhurmuri. Tytöille on valittavissa toinen toistaan suloisempia mekkoja esimerkiksi ihanalla tyllihelmalla tai söpöllä pallokuosilla. Myös Nextin yöasut ja t-paitapakkaukset ovat keränneet paljon kehuja. Yhden t-paidan sijasta silmäteräsi saakin kerralla kolme upouutta paitaa, joista varmasti riittää iloa pitäksi aikaa. Lastenvaatteiden tärkeimpiä kriteereitä ovat epäilemättä oikeanlainen mitoitus, helppo puettavuus, käytännöllisyys ja laadukkaat materiaalit - Next pitää näitä kaikkia etusijalla suunnittelu- ja valmistustyössään.

Muoti kuuluu myös lapsille!

Leikkisät kuosit ja pirteät värit kuuluvat nekin erottamattomasti lasten muotiin. Hauskat eläin- ja luontoaiheiset kuosit elävöittävät kivasti perusvaatteita. Myös sarjakuva- ja automaailmasta on ammennettu inspiraatiota vaatteisiin. Nextin erottaa massasta ennen kaikkea merkin freesi ote suunnitteluun - hyvä esimerkki merkin huumorintajusta ja trendikkyydestä on malliston paidoissa komeilevat vitsikkäät sloganit ja aikuisten muodista poimitut ideat. Voit olla varma, että jokaisesta vaatteesta löytyy omaperäisiä yksityiskohtia, jotka paitsi ilahduttavat lapsia myös tekevät vaatteista hauskoja, mikä on tärkeää lasten pukeutumisessa.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista