Katalogi

Suositut filtterit
24 214 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Brittien luottomerkki Next on täällä! 

Jos kysyt brittiystävältäsi, mistä hänen nerokkaasti leikattu mekkonsa, ylellinen takkinsa ja täydelliset nilkkurinsa ovat peräisin, vastaus on mitä todennäköisimmin Next. Jos vielä tiedustelet tuotteiden hintaluokkaa, yllätyt iloisesti — tämän brändin hinta-laatusuhde on todella kohdallaan. Britit ovat jo vuosikymmeniä luottaneet rakastettuun tuotemerkkiinsä, joka taitaa kaiken alusvaatteista ja farkuista aina juhla- ja toimistopukeutumiseen. Ja nyt se on saapunut ilahduttamaan myös meitä suomalaisia!

Perusvaatteita – mutta ei koskaan tylsästi

Next on erityisen tunnettu perusmallistostaan. Valikoimissa on runsaasti juuri niitä vaatekappaleita, joita kaipaat joka ikinen päivä – olit sitten vapaalla, töissä tai vaikkapa lomamatkalla. Aloita pukeutuminen kauniista, iholla ihanilta tuntuvista alusvaatteista. Poimi sitten mieleisesi hyvälaatuisista, ryhtinsä säilyttävistä, kestävän kehityksen periaatteita noudattaen tuotetuista t-paidoista ja topeista, farkuista, hameista, neuleista, trikoopaidoista ja mekoista. Kun haluat näyttää skarpilta vaikkapa työpalaverissa, valitse omannäköisesi yhdistelmä kynähameiden, siistien kangashousujen tai kotelomekkojen valikoimasta. Viimeistele tyyli siisteillä nilkkureilla, tennareilla, sandaaleilla tai korkoavokkailla ja kietoudu lopuksi siistiin takkiin. Helppoa, eikö?

Värivaihtoehtoja on saatavilla runsaasti, kuten myös kokoja, kuoseja ja materiaaleja. Vaikka sinun olisikin aiemmin ollut vaikea syttyä perusvaatteista, tätä valikoimaa selailemalla saat taatusti ahaa-elämyksen! Toimivan vaatekaapin kulmakivet todella helpottavat arkea ja poistavat kaiken tuskailun pukeutumisesta.

Vinkki: mikset uudistaisi kerralla myös vaatekaappisi yöasu- ja oloasuvalikoimaa? Kotivaatteet jäävät helposti vähemmälle huomiolle, mutta siisteihin, pehmeisiin ja yhteensopiviin asuihin pukeutumalla saat kotoiluunkin uutta merkitystä ja ideaa. Malliston pyjamat, oloasut, aamutakit ja -tossut saavat meidät inspiroitumaan hyvästä olosta.

Vauvalle ja lapsille 

Next on briteille myös lastenvaatteiden ehdoton ykkönen, eikä ihme. Valikoimassa on täydellisiä asuja vauvoille, lapsille ja nuorille. Vauvanvaatteet on valmistettu pehmeääkin pehmeämmistä luonnonmateriaaleista, jotka eivät kiristä, ärsytä tai kutita herkkää ihoa. Innovatiivisissa kuoseissa toistuvat suloiset eläinhahmot, reippaat ruudut ja raidat sekä muodikas maastokuvio. Väriskaala ulottuu pehmeistä pastelleista aina reippaaseen tummansiniseen ja kirkkaanpunaiseen. Vanhempien arkea helpottamaan on luotu myös lasten perusvaatteiden monipakkauksia, sillä t-paitoja, pitkähihaisia trikoopaitoja, housuja ja alusvaatteita lapsiperheissä todella kuluu! 

Käytännöllisiä ja tyylikkäitä vaatteita, joita nuoret itse rakastavat

Vähän isommille lapsille ja nuorille on tarjolla juuri niitä vaatteita, jotka toimivat parhaiten päiväkodissa ja koulussa: farkkuja, collegepukuja, huppareita ja haalareita, lämpimiä takkeja ja säänkestäviä kenkiä. Nämä ovat vaatteita, joihin nuori itse haluaa pukeutua! Vanhempia ilahduttaa lisäksi tieto siitä, että vaatteet ovat erittäin kestäviä, muotonsa pitäviä ja laadukkaita, mutta samalla varsin kevyitä kukkarolle.

Älä himmaile

Milloin olet viimeksi pukeutunut paljetteihin, kullanhohtoiseen mekkoon, eläinkuosiin tai olkapäät paljastavaan yläosaan? Kun seuraavaksi juhlit, älä sulaudu joukkoon vaan loista sinä kirkkaana tähtenä, joka olet. Oli kokosi sitten xs tai xxl, poimi omaa hehkuasi imarteleva asu, lisää korot ja vietä ikimuistoinen ilta!