Suositut filtterit
238 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

ARKK Copenhagen todistaa, että yksityiskohdilla on merkitystä

Skandinaavinen tyylikäs muotoilu yhdistyy mukavuuteen ARKK Copenhagenin tuotteissa. Brändi on kahden ystävyksen kesäisenä yönä vuonna 2014 perustama. Tästä 18 kuukautta myöhemmin kaverukset julkaisivat ensimmäiset tennarinsa, jotka myivät saman tien loppuun. Kun katsoo merkin tuotteita Zalandon valikoimassa, ei ole vaikea nähdä, miksi tuotteet ovat niin suosittuja. Ne ovat samaan aikaan ajattoman tyylikkäitä ja herkullisen moderneja. Valikoimasta löytyy niin suosittuja tennareita kuin myös esimerkiksi tyylikkäitä hattuja ja pipoja

Mukavuudella on pukeutumisessa todella paljon merkitystä. Sen huomaa hyvin ARKK Copenhagenin tuotteissa. Värit ja materiaalit on tarkkaan mietitty. Esimerkiksi heidän piponsa ovat sekä tyylikkäitä että laadukkaita. Valikoimasta löytyy myös yksinkertaisen kauniita ja rentoja vaatteita. Kaikki tarvitsevat esimerkiksi hyvän perus t-paidan. Sitä etsiessä kannattaa käydä tutkimassa Zalandon valikoimaa. Kotona oleillessaan osaa myös arvostaa mukavia collegehousuja ja collegepaitoja. Tästä valikoimasta löytyy tyylikkäitä vaihtoehtoja molemmista.

Pienikin väripilkku tai hauska yksityiskohta voi tehdä tavallisesta asukokonaisuudesta tyylikkään. Pastellinvärinen lippalakki tekee farkuista ja valkoisesta t-paidasta heti mielenkiintoisen. Muuten sporttiseen lookiin voi lisätä hauskan hatun lisäämään särmää. Tennarit puolestaan tuovat rentoutta klassisempaan tyyliin. Pukeutumiseen voi käyttää luovuutta ja väreillä voi leikkiä loputtomasti. Ole rohkea ja ilmaise itseäsi juuri niin kuin hyvältä tuntuu, se lisää itsevarmuutta.

Kestävän kehityksen mukaan valmistettuja ARKK Copenhagenin tennareita

Kestävien valintojen tekeminen pukeutumisessa ei tarvitse olla tylsää. Voit olla samalla kertaa tyylikäs ja pukeutua eettisesti kestävällä tavalla. Tämän ARKK Copenhagenin tuotteet todistavat. Mallistosta löytyy esimerkiksi paljon tennareita, joiden valmistukseen on käytetty ympäristöystävällisten nahanvalmistajien nahkaa. Kestävä tuotteen valinta voi olla pieni asia, mutta sen vaikutus on kokonaisuudessa suuri. Valikoimassa on myös tennareita, joihin käytetystä materiaalista vähintään 70 prosenttia on kierrätettyä.

Zalandolla kestävällä tavalla valmistetun tuotteen tunnistat vihreästä merkinnästä tuotteen kohdalla. Kun avaat tuotteen, voit lukea vielä tarkemmin millä perusteella merkintä on myönnetty. Tuote on saatettu valmistaa esimerkiksi kierrätetystä materiaalista tai vähintään 50 prosenttia luomumateriaaleista. Luomumateriaalien valmistuksessa voi mahdollisesti jopa 90 prosenttia vähemmän vettä perinteiseen maatalouteen verrattuna. Se tarkoittaa myös sitä, että materiaalin viljelyyn ei ole käytetty lainkaan synteettisiä torjunta-aineita tai lannoitteita. Autat maapalloa voimaan paremmin, kun valitset tuotteen joka huomioi kestävän kehityksen.

Klassikoita ja trendikkäitä uutuuksia ARKK Copenhagenilta

Halusit sitten rakentaa klassisen tyylikkään vaatekaapin tai leikkiä vapaasti pukeutumisella, on Zalandolla sinulle jotain tarjottavaa tästä mallistosta. Hyvä vaatekaappi koostuu oikeastaan molemmista elementeistä, niin perusvaatekappaleista kuin erikoisemmista vaatteista. Unohtamatta tietenkään asusteita. Huivi tai laukku täydentää kivasti asukokonaisuutta ja niillä saat helposti tuotua persoonallista tyyliäsi esille. Asuste, joka helposti unohtuu, mutta voi toimia täydellisenä katseen kääntäjänä, on hattu. ARKK Copenhagenin valikoimasta löytyy monenlaisia hattuja. Värien ja mallien valikoimasta löytyy varmasti jotain jokaisen tyyliin sopivaa.