Katalogi

Suositut filtterit

Legendaarinen belgialaisbrändi yhdistää muodin ja sporttisuuden

Brändin perustaja Dirk Bikkembergs, kuului legendaariseen Antwerp Six-ryhmään, joka koostui lahjakkaista belgialaisesta taidekoulusta valmistuneista muotisuunnittelijoista. Brändi sai alkunsa jo vuonna 1989. Dirk Bikkembergs loi provosoivia ja innovatiivisia kokoelmia, joissa näkyi hänen modernin ihmisen estetiikkansa; vahva, terve ja viriili. Hänen tyylinsä oli urheilumuoti-fuusiofilosofian edelläkävijöitä. Brändi loi vahvat suhteet jalkapallomaailmaan ja oli ensimmäinen brändi, joka esitteli muotinäytöksiä Milanon ja Barcelonan jalkapallostadionilla, samalla kun se oli myös kuuluisan italialaisen jalkapallojoukkueen Interin virallinen suunnittelija sekä Espanjan että Slovenian jalkapallomaajoukkueiden muotovaatesuunnittelija. Brändi on ollut myös muiden maiden jalkapalloliittojen virallinen pukeutumiskumppani. Bikkembergs-brändin motto on: "Mens sana in corporoe sano", eli terve mieli terveessä ruumiissa. Brändi tähtää dynaamiseen, moderniin mieheen, joka haluaa olla muodikas ja nykyaikainen. Lee Wood, englantilaissyntyinen, on nimitetty Dirk Bikkembergsin luovaksi johtajaksi vuonna 2016. Hän valmistui Berkshire College of Artista taiteen ja muotisuunnittelun tutkintotodistuksella. Vuonna 1998 hän muutti Milanoon, jossa hän teki yhteistyötä joidenkin tärkeimpien muotimerkkien kanssa ja muutamaa vuotta myöhemmin avasi oman tuotemerkin. Hän on lahjakas suunnittelija ja ohjaaja, joka kunnioittaa ja kehittää edelleen brändien perintöä, ymmärtää nykyajan miehen tarpeet ja kannustaa avointa vuoropuhelua urheiluvaatteiden ja maskuliinisen muodin maailman välillä.

Sporttiset ja trendikkäät Bikkembergs -merkin vaatteet

Rakkaus urheiluvaatteisiin näkyy merkin kaikissa tuotteissa, vaikka kyseessä olisi vapaa-ajan asu tai alusvaate. Brändillä on monipuolista tuotantoa ja valikoimasta löytyy vaatteiden lisäksi esimerkiksi takkeja ja alusvaatteita sekä kenkiä. Zalandon valikoimasta löytyy laajasti merkin tuotteita niin miehille kuin naisille. Tyyliä voi kuvailla sporttiseksi ja moderniksi. Yksityiskohdissa on käytetty paljon merkin omaa logoa ja siitä luotuja printtejä. Erityisesti tyylikkäitä printtejä löytyy merkin t-paidoista, joita on valikoimassa useissa eri väreissä ja malleissa. Klassisten mustien ja valkoisten t-paitojen lisäksi tarjolla on esimerkiksi turkoosia ja kirkkaan vihreää. Sekä miehille että naisille on tarjolla useita tyylikkäitä uimapukuja ja uimashortseja. Naisten uimapuvut ja bikinit on koristeltu merkin logolla ja väreissä korostuu punainen ja valkoinen sekä musta. Malleja on monenlaisia, mutta etenkin tyylikkään paksuilla olkaimilla varustettuja bikinitoppeja löytyy monessa värissä. Miesten uimashortseissa korostuu myös erityisesti kirkkaan punainen ja valkoinen.

Belgialaisen suunnittelijan valikoimassa korostuu laadukkaat materiaalit

Laadukkaat materiaalit ovat olennainen osa tyylikästä vaatetta. Bikkembergsin vaatteet ovat sekä laadukkaita että viimeisen muodin mukaisia. Sporttiset vapaa-ajan vaatteet ovat mallistossa pääosassa, mutta valikoimassa on niiden lisäksi myös siistejä pikeepaitoja ja tyylikkäitä villapaitoja, jotka sopivat hyvin vaikka töihin. Pikeepaitojen materiaalina on käytetty puuvilla, joka on mukava ja pehmeä materiaali. Myös neuleissa on suosittu luonnonkuitua, eli villaa. Se on lämmin ja laadukas vaihtoehto, joka pysyy siistinä kovassakin käytössä. Valikoimaan kuuluu myös useita erilaisia kenkiä, joissa on käytetty esimerkiksi kestävää nahkaa.