Mallisto

Suositut filtterit
160 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Bikkembergs yhdistelee ennakkoluulottomasti klassisia urheilujalkinemalleja uudenlaiseen viimeistelyyn ja yksityiskohtiin. Jotkut kenkämalleista henkivät muodoiltaan vahvasti painiareenoiden ja jalkapallokenttien jalkinemalleilta lainattua muotokieltä, mutta modernilla twistillä toteutettuina. Merkin takana seisoo belgialainen muotisuunnittelija Dirk Bikkemberg, joka julkaisi ensimmäisen kokoelmansa jo vuonna 1987 British Designer Show'ssa Lontoossa. Hän on omistautunut luomaan muotia modernille miehelle, vaikka tosin nykyään naisetkin pääsevät nauttimaan tämän ennakkoluulottoman suunnittelijan luomuksista.

Useita Bikkembergs-jalkineita koristaa osa brändin nimeä, joko muutaman jättimäisen kirjaimen muodossa tai melkein koko nimen mittaisena tekstinä. Pelkistetty fontti tuo jalkineisiin retro-henkeä kenkien retromaisten mallien lisäksi. Selvästi erottuva teksti vahvistaa brändin identiteettiä ja tekee kengistä helposti tunnistettavia. Valitse jalkaasi korkeavartinen mokkanahkainen tennari, kun haluat lookilta pehmeyttä ja katu-uskottavuutta samaan aikaan. Miehet voivat sujauttaa housun lahkeen korkeavartisen tennarin varren sisään luodakseen leikittelevän tyylin.

Bikkembergs ? retroa kenkämuotia vahvalla modernilla twistillä

Bikkembergs yhdistää naisten kenkämallistossaan klassisia sporttimuotoja futurististen elementtien kanssa. Retro-henkiset tennarit sopivat täydellisesti melkein minkä tahansa arki-lookin seuraksi ja bisnesmaailmaan saat niillä mielenkiintoista kontrastia esimerkiksi housupuvun kanssa. Jos ei työpaikkasi pukukoodi salli toimistolla tennareissa tepastelua, voit kuitenkin huoletta taittaa työmatkat trendikkäissä tennareissa ja vaihtaa avokkaisiin vasta töissä.

Klassinen tennari on must-hankinta niin naisen kuin miehenkin kenkäkokoelmaan. Bikkembergs tarjoaa upeita vaihtoehtoja modernille, urbaanille miehelle ja naiselle. Värimaailmaltaan kengät noudattelevat hyvin klassista linjaa mustine, harmaine ja valkoisine vaihtoehtoineen. Toki hillittyjä värin pilkahduksiakin löytyy jalkineiden yksityiskohdista. Hanki kenkäkaappiisi pari tai useampikin ajattomia Bikkembergs-tennareita ja saat täydennettyä tyyliäsi jalkineilla, jotka ovat samaan aikaan trendikkäitä ja klassisia.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua