Katalogi

Suositut filtterit

Vaatemerkki Bomboogiella on erittäin vahva brändi ja imago. Tämä tuotemerkki on saanut nimensä amerikkalaisen B-17 pommikoneen mukaan, jota pilotit lensivät toisessa maailmansodassa, ennen kuin se vuonna 1944 katosi mystisesti. Bomboogie saakin inspiraationsa armeijan vaatetuksesta niin suunnittelun, kuin laadunkin suhteen. Näiden takkien ja liivien suunnittelutyö on silti nuorekasta ja kulkee nykymuodin kanssa käsi kädessä. Bomboogien tunnetut untuvaliivit ja -takit ovat kestäviä ja käytännöllisiä. Tämän urbaanin muodin trendikkäät takit näkyvät katukuvassa talvella, kun on aika valita kylmiin säihin se luottotakki, joka pitää lämpimänä. Huolimatta siitä, että takkien ja liivien untuvakerros on kevyt, pitää se lämmön hyvin.

Bomboogien takeissa ei palele

Bomboogie valmistaa takkeja miehille, naisille ja lapsille. Takit ovat monipuolisia ja valittavissa on runsaasti eri malleja ja värejä. Liivit sopivat hyvin syksyisiin ja keväisiin välikauden ilmoihin, bomber- ja parkatakit pitävät sinut lämpimänä pakkasten iskiessä ja tyylikäs nahkatakki ohuella vuorella on sopiva viileämmillä ilmoilla. Takkien untuvakerros on paksu, mutta kevyt, joten takit ovat miellyttäviä päällä. Suunnittelussa on otettu huomioon paitsi armeijamainen käytännöllisyys ja liikkuvuus, myös trendikkäät yksityiskohdat. Useissa malliston takeissa ja liiveissä on vuorattu huppu, kätevät vetoketjutaskut hihoissa sekä irrotettava tekoturkiskaulus. Joidenkin takkien etupuolella ja hihoissa on räväkkä Bomboogie-logo, joka tuo takkeihin asennetta. Kiiltävä polyesteripinta näyttää hyvältä ja on likaa- ja vettähylkivä. Takit ovat yksivärisiä ja selkeitä: musta, metsänvihreä ja laivastonsininen ovat eniten käytettyjä päävärejä.

Liivit ja takit sopivat pidettäväksi esimerkiksi maihareiden, slim fit -farkkujen ja pitkähihaisen paidan kanssa. Lisää vielä hanskat ja beanie viileällä ilmalla ja trendikkyytesi on taattu.

Malliston takit ovat muodikkaita, joten voit vetää takin päälle lähtiessäsi ulos ystäviesi kanssa, mutta käytännöllisyytensä ja liikkuvuutensa takia takit sopivat hyvin myös lasketteluun ja ulkoilma-aktiviteetteihin. Zalando tarjoaa laajan valikoiman suosittuja Bomboogie-takkeja. Tule ja valitse omasi!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua