Suodatin1

Lotto
Mallisto

55 tuotetta

Etsitkö raikasta ilmettä reippailuun vai muuten vaan mukavuutta pukeutumiseen? Lotto on laadukas vaihtoehto aktiivisen perheen urheilulliseen tyyliin. Se valmistaa sporttisia tuotteitaan italialaisella twistillä naisille, miehille ja lapsille.

Pelaatko futista tekonurmella vai hiekalla? Lotto tekee jalkapallokenkiä, joista isät ja pojat löytävät jalkineita erilaisille pelipinnoille. Tyttöjen nappulakengissä on energistä pirteyttä moneen vilkkaaseen pelipäivään. Verryttelypuvut käyvät urheilullisten asujen perustaksi niin tytöille kuin pojillekin. Huomaa, että hyvännäköisissä puvuissa on myös huikeita lyhythihaisia ja -lahkeellisia malleja! Golfissa tarvitaan taas toisenlaista tasokkuutta, joka varmasti kelpaa perheen puttaavalle miesväelle. Viheriön viehätys valloittaa tietysti tyttöjä ja naisiakin. Brändin golfkengät yhdistyvät tyylikkäästi siistinnäköisiin urheilutoppeihin ja -housuihin. Yhdistä urheiluhuvi ja hyötyliikunta, juokse kaupungin läpi konttoriin brändin aidoissa juoksukengissä. Voit pukea upeat urheilupaidat myös toimistoon chinojen tai farkkujen kanssa! Lisää sporttihenkiseen katutyyliin menevä nahkatakki.

Lotto - trendikkyyttä urbaaniin harrastamiseen

Lotto pitää hohdokkaat yksityiskohdat tiukasti hallinnassa. Asut ovat ryhdikkäitä ja klassisen linjakkaita. Jalkineiden efekteissä on pirtsakkaa feminiinisyyttä ja menevää maskuliinisuutta. Kontrastia on tehty kuviointien lisäksi erottuvilla nauhoilla. Tarrat ovat lapsilla käteviä käyttää, ne hoitavat myös oman osuutensa pirteinä tehosteina.

Huippubrändi on suunnitellut eloisan värityksensä sopimaan yhtä hyvin naisille, miehille kuin lapsillekin. Vaatteet ja jalkineet sopivat värien puolesta toisiinsakin. Jalkineiden kuoseista löydät taiteellisia tehokeinoja ja villinä räiskyvää ilmettä.

Urheilu ei ole arpapeliä, valitse tasokasta huippusuunnittelua parhaiden tulosten tekemiseen. Pukeudu tenniskentälle kuin tuttu tennistähti David Ferrer! Hänenkin sporttityylinsä taikoo Lotto. Suosikkibrändi inspiroi ideoillaan aikuisten ja lasten vapaa-ajan pukeutumista. Naiset tietysti arvostavat erityisesti tuotteiden teknisyyttä.

Tutustu myös