Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Hinta
Alennus
shipped_by_zalando
6 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Kenneth Colen design tuo modernin miehen repertuaariin kiinnostavuutta. Brändi onnistuu ujuttamaan rouhean urbaaniin tyyliinsä klassisia piirteitä, jotka sopivat vahvan, omintakeisen ja autenttisen miehen tyyliin. Kenneth Cole ei kumartele ketään mutta ei myöskään katso ketään vinoon, vaan arvostaa erilaisuutta ja kokemusten tuomaa charmikkuutta. 80-luvulla kenkien suunnittelulla merkkinsä aloittanut Kenneth Cole on palkittu muun muassa humanitäärisestä ja sosiaalisesti merkittävästä kampanjoinnistaan.

Kenneth Cole tuo yhteen rouhean katukulttuurin ja klassisen minimalismin

Kenneth Cole -mies ei pelkää erottua muista, hän uskaltaa olla oma itsensä kaikkine vikoineen. Nehän tuovat tyyliin juuri sen vivahteen, josta syntyy karisma ja joka saa ihailijakunnan huokaamaan. Brändin tyyli voi olla niin herraskaisen suoralinjainen kuin androgyynikin. Merkin design huokuu vahvasti katumuodista ammennettua autenttisuutta ja rosoisuutta, joka tuo kenen tahansa miehen tyyliin kiehtovaa särmää. Kenneth Colen kansikuvapojat eivät ole mitään kiiltokuvia, vaan oikeita ihmisiä, joilla on elämää takana. Tuntuuko tämä merkki jo liiankin hyvältä ollakseen totta? Jos todella haluat ilmentää omaa persoonallisuutta vaatteilla, on Kenneth Colen miesten vaatteet tutustumisen arvoisia – niistä saattaa tulla joka tilanteen luottovaatteitasi, jotka on helppo muuntaa tyylistä ja tilanteesta toiseen.

Kenneth Colen väripaletti on hyvinkin minimalistinen

Väripalettia dominoivat musta, valkoinen ja harmaan sävyt. Se ei ole lainkaan huono asia, sillä jos pidät väripaletin minimissä, on sinun helpompi yhdistellä vaatteita keskenään. Merkin vaatteista ei kuitenkaan puutu luonnetta, sillä kiinnostavat yksityiskohdat, tekstuurit ja materiaaliyhdistelmät varmistavat, että vaatteissa piilee aina jokin juju. Huolettoman rento mutta viimeistelty vapaa-ajan tyyli syntyy pelkästä mustasta t-paidasta ja mustista farkuista – yksinkertaisen toimivaa! Voit lisätä kerroksia tyyliin valitsemalla ajankohtaisen pusakan tai bombertakin ja tennarit. Siistimpi tyyli syntyy kauluspaidasta ja mustista kangashousuista – tukka taakse ja katse eteen! Lisää tyyliin nahkaiset nauhakengät ja sporttinen välikausitakki tuomaan huoleton ilme. Löydät valikoimasta myös salonkikelpoiset collepaidat ja miesten puvut.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista