Katalogi

Suositut filtterit
31 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Fabrizio on saksalainen perheyritys, jolla on pitkä ja monivivahteinen historia. Herra nimeltä Christian Sieber perusti Fabrizion jo vuonna 1652, ja yritys on ollut perheen omistuksessa ja toiminnassa jo yli 360 vuotta. Fabrizio on innovatiivinen ja trendikäs laukku- ja reppumerkki, jonka tuotelinjaan kuuluvat muun muassa aidot, rekisteröidyt Disney-hahmoilla somistetut lastenreput. Fabrizio-tuotevalikoima tarjoaa laukkuja jokaiseen tilaisuuteen, matkalle, työhön ja vapaa-aikaan. Tuotemerkin matkalaukut ovat paitsi laadukkaita ja tyylikkäitä, myös hyvin persoonallisia. Mallistosta löytyy täydellinen laukku niin businesstyyliin kuin vapaa-aikaan, ja Fabrizion reppumallistosta löytyy sopiva reppu lapsille, nuorille ja aikuisille monipuoliseen arkeen ja vapaa-aikaan. Fabrizio on hyvin suosittu kansainvälinen laukkumerkki, joka on edustettuna ympäri maailman.

Fabrizio on vankat perinteet omaava trendikäs ja laadukas laukkumerkki

Fabrizion oma designtiimi seuraa jatkuvasti uusia trendejä ja muotia – ollen aina ajan hermolla. Tuotemerkki yhdistää asiakkaiden toiveet ja viimeisimmät trendit ylellisiksi, aidoiksi ja rekisteröidyiksi tuotteiksi. Tämän vankat perinteet omaavan huippulaadukkaan ja trendikkään tuotemerkin mallistosta löytyy yli 500 erilaista mallia aina viikonloppukasseista shoppinglaukkuihin ja lastenrepuista käsilaukkuihin. Tästä kattavasta valikoimasta on helppo löytää itselleen ja koko perheelle käytännöllinen ja tyylikäs laukku, tai monikäyttöinen ja persoonallinen reppu. Saksalaiselle Fabrizo-tuotemerkille laatu on hyvin tärkeää, ja tuotekehittelyyn sekä materiaalivalintoihin kiinnitetään runsaasti huomiota. Tämä innovatiivinen tuotemerkki on myös hyvin ympäristötietoinen, ja pyrkii omalta osaltaan vähentämään ympäristökuormitusta. Fabrizio on myös tarkka hyvistä työolosuhteista tuotannossa ja varmistaa, että kaikki sujuu kansainvälisten sopimusten mukaisesti ja työntekijän parhaaksi. Yrityksen tuotteet täyttävät Reilun Kaupan standardit.

Fabrizio-tuotemerkin iloiset ja hauskat lastenreput kouluun ja vapaa-aikaan Zalandolta

Fabrizio on äärimmäisen suosittu laukkumerkki, ja tuotemerkin laukkuja sekä reppuja myydään yli 5 miljoonaa kappaletta vuodessa ympäri maailman. Tuotemerkin laukut ja reput eivät ole ainoastaan korkealaatuisia, käytännöllisiä ja trendikkäitä, mutta niillä on myös erinomainen hinta-laatu-suhde. Fabrizion tuotevalikoimasta löydät myös lastenreput rakastettavilla Disney- ja Nickelodeon-hahmoilla. Kaikki Disney- ja Nickelodeon-lastenreput ovat aitoja ja lisensoituja tuotteita, ja repuissa seikkailevat tutut hahmot, kuten Tuhkimo, Minni-hiiri, Hämähäkkimies ja Autot. Raikkaan värikkäät ja iloiset Fabrizio-lastenreput ja lasten matkalaukut löydät Zalandolta. Shoppaa pikku prinsessalle suloinen Tuhkimo-reppu ja pienelle supersankarin alulle mahtava Spiderman-reppu kouluun ja vapaa-aikaan, mukavasti ja kiireettömästi verkossa. Lämpimästi tervetuloa Zalandolle!

Yhdistät helposti