Mallisto

Suositut filtterit
598 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Milanolainen Boggi edustaa huoliteltua ja modernia miesten muotia. Valikoimasta löytyy kaikki, mitä ajankohtaisen ja viimeistellyn asukokonaisuuden luomiseen tarvitset: pikkutakit, solmiot, villakangastakit, kauluspaidat, chinot ja rusetit. Boggin yleisilme on hyvin istuva ja viimeistä piirtoa myöden laadukas!

Italialaisen vaatesuunnittelun ja tyylikkään pukeutumisen perinteitä jo 30-luvulta asti edustanut Boggi on pysynyt aina ajan hermolla. Sen valikoimista löytyy klassisia, erinomaisesti istuvia pukuja, tyylikkäitä neuleita sekä dapper-henkisiä pikkutakkeja. Se on siis täyden palvelun merkki klassista pukeutumista, laatua ja perinteitä arvostavalle modernille herrasmiehelle!

Boggi on tyylitietoisen herrasmiehen valinta

Boggin tyköistuvat tweed-takit ovat erinomainen lähtökohta dapper-tyylin rakentamiseen. 60-luvun tunnelmaan sopivat niin viimeistä nappia myöden napitetut kauluspaidat kuin huippulaadukkaat, yksiväriset t-paidatkin. Astetta vintage-henkisempään tyyliin sopivat myös poolokauluksiset paidat. Yhdistele asussasi klassisia värejä, kuten beigeä, vaaleaa sinistä ja viininpunaista. Housuvalinta on kapea ja puntit ovat aavistuksen alimittaiset, joten kengät ja sukatkin on syytä valita huolella! Ryhdikäs tyyli viimeistellään elegantilla villakangastakilla ja vaikkapa rusetilla.

Boggi on myös avain rennon huoliteltuun työpukeutumiseen. Neuleiden, kauluspaitojen ja chinojen salaisuus on erinomainen leikkaus, laadukkaat materiaalit ja päällekin päin näkyvä huolellinen viimeistely. Urbaanin ja tyylikkään asukokonaisuuden voi viimeistellä kapealla solmiolla ja tyköistuvalla kevyellä ulkotakilla!

Ja kun on aika pukeutua tyylikkäästi juhlaa tai muuta muodollista tilaisuutta varten, Boggi on klassinen ja hurmaava valinta. Pukujen ilme on yhtä aikaa miesten pukeutumisen parhaita perinteitä kunnioittava ja moderni!

Yhdistät helposti