Katalogi

Suositut filtterit
80 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Kanadalainen Herschel valmistaa tämän hetken muodikkaimmat reput, jotka vastaavat jokaisen modernin löytöretkeilijän vaatimuksiin -käyttömukavuus, ajaton tyylikkyys ja se pieni tekijä, joka erottaa reppusi muista, on merkin erikoisalaa. Näistä repuista löydät luotettavan kumppanin tuleville retkillesi, kulkivat ne sitten aamukiireessä kiristelevän kaupungin tai vehreydessään kylpevän metsäpolun poikki.

Reppujen yhä nouseva suosio ja myyntiluvut eivät jätä arvailun varaan, mikä on vaatekaappisi tärkein käyttöasuste. Herschel on kulkenut koko ajan tuon reppurevoluution kärjessä. Sen repuista pidetään, koska niissä on puhtaat linjat, kauniisti kaareva huippu ja fiksut nahkaiset vetonauhat tai solkiremmit. Kurkistus repun sisään vahvistaa, että ne ovat preppy-tyylin aatelia - viivat ja paisley-kuviot ovat ihastuttavan hienostuneet!

Herschel on arjen sankareiden trendikkäin valinta

Veljesten Jamie ja Lyndon Cormackin 2009 perustama brändi nojaa vahvasti nostalgiaan, johon yhdistää modernia käytännöllisyyttä. Tunnettu timantinmuotoinen nahkapaikka kahdella viivareiällä, joka tekee merkistä tunnusomaisen, symboloi pitkiä perinteitä, se löytyi ennen vanhaan kaikista erärepuista, funktio oli kiinnittää tavaroita siihen.

Miesten repputrendeissä heijastuu vahvasti trendikäs survival-kulttuuri, joka on nostanut urbaanit, mutta ulkoilmassa viihtyvät arjen sankarit muotimaailman uusiksi tähdiksi. Reppu on tiivis osa uutta trendiä - onhan niiden juuret raavaissa vuoristokiipeilijöissä ja parrakkaissa metsureissa. Hyödynnä metsurivivahteinen muoti ja yhdistä Herschel-reppusi suoriin mustiin farkkuihin, ruudulliseen paitapuseroon ja vaelluskenkien inspiroimiin bootseihin.

Naisten reppumuotiin on vaikuttanut erityisesti sporty chic -muoti. Voit tuoda vahvalla repulla joko statement-arvoa tai käyttää sitä Herschel-tyyliin elegantin huomaamattomasti - se ei kilju teknisillä tai neonvärisillä yksityiskohdilla, vaan sulautuu tyyliisi sen harmonisen ja perinteikkään designin ansiosta. Lasten repuissa se panostaa voimakkaampiin väreihin ja hauskoihin kuvioihin - kid´s chic!

Tutustu myös