Naisten kengät

Suositut filtterit
187 tuotetta

Kaikkien trendinjanoisten naisten sankari – Palladium. Erityisesti jos mieleesi on utilitäärinen muoti ja käytännöllinen mukavuus boheemin tyylikkäässä asussa, tulet todella ihastumaan näihin jalkineisiin. Varoitus: tässä voi olla elämäsi rakkaus, joten valitse huolella.

Naisten Palladium-kengät ovat kulkeneet pitkän matkan ranskalaisen muukalaislegioonan aavikkobootseista suosituiksi trendikengiksi. Yritys valmisti alun perin renkaita lentokoneisiin – myöhemmin se toi renkaille ominaisen kestävyyden kenkiin. Kengistä tulikin niin mukavat, että luonnollisesti ne löysivät paikkansa esimerkiksi tutkimusmatkailijoiden sydämissä – jaloissa. Niillä on kävelty jopa vulkaanisella maaperällä tulivuoria tutkien, joten kestävyys, jota aktiiviset naiset kengiltään tahtovat, on taattu.

Naisten Palladium-kengät sopivat kaikille arjen sankarittarille

Naisten Palladium-kengät ovat jokaisen aktiivisen naisen luottokengät. Ne tarjoavat mukavuutta ja tukevat askeleet. Mikä parasta, ne on helppo yhdistää monipuolisesti eri tyyleihin. Olit sitten kiireinen jalkapallomamma, toimistolta treeneihin kiiruhtava bisneshaukka tai spottivaloissa keimaileva fashionista, ovat Palladium-kengät pettämätön valinta.

Maanläheiset, rouheat värit ovat Palladiumin erityisosaamista, niiden rinnalle on kuitenkin noussut pastelliset ja vaaleat sävyt, jotka istuvat erityisesti naisellisen raikkaaseen tyyliin. Valitse tummat desert bootsit mustien pillihousujen ja rennon t-paidan kanssa. Pastelliset nauhalliset nilkkurit ovat herkät ja sopivat esimerkiksi farkku-lookiin. Boheemi maximekko saa hauskan, rouhean ilmeen, kun sujautat jalkaan matalat nauhakengät kukkakuviossa. Samat kengät sopivat myös shortsien tai kukkamekon kaveriksi. Vintage-henkinen fiilis on taattu!

Naisten Palladium-kengät ovat ehdottoman urbaanit: moderni look syntyy, kun yhdistät ne sinisiin revittyihin farkkuihin, pitkään t-paitaan ja bomber-takkiin. Ethän unohda aviator-aurinkolaseja! Korkeavartiset tennarit ovat raikkaat merellisen tyylin kanssa – yhdistä ne lahkeista käärittyihin chinoihin ja raitapaitaan tai yksiväriseen t-paitaan – letitä hiukset ja laske kutreillesi vielä "dad hat" -lippis ja olet valmis huolettoman rentoon vapaa-aikaan!

Yhdistät helposti