Mallisto

Suositut filtterit
2 841 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Tommy Jeans

Tommy Jeans tarjoilee kansainvälisesti tunnetun brändin rennompaa farkkumuotia, jossa kohtaavat rakastetut retroklassikot ja moderni design. Olemme ihastuneet erityisesti ajankohtaisiin logopaitoihin ja sporttitakkeihin.

Tommy Jeans on suositun amerikkalaisbrändin coolimpi kokoelma

Sanat klassinen ja cool kuvaavat periamerikkalaista designia edustavaa Tommy Hilfigeriä, joka tunnetaan premium-laatuisen amerikkalaistyylin ikonina. Merkin perustanut Tommy Hilfiger toimii edelleen mallistojen pääsuunnittelijana. Suunnittelijan nimeä kantava merkki perustettiin 1985, ja siitä on tullut globaalisti rakastettu lifestylebrändi, joka inspiroituu popkulttuurista ja americana-perinteestä. Suosikkimerkin rennompi kokoelma Tommy Jeans, jossa farkut ovat keskiössä, tarjoilee merkille tuttua rennon coolia asennetta nuorekkaassa paketissa. Tommyn mallistoissa on aina viitteitä skarpista preppy-tyylistä. Brändin designin tunnistaa katukuvassa välittömästi sen näyttävistä H-logoista ja tekstiprinteistä, jotka tuovat tyyliin sporttista säpinää. Sininen, valkoinen ja punainen ovat osa brändin tunnistettavaa tyyliä, joka hurmaa trenditietoiset pukeutujat sesonki toisensa jälkeen. Muoti on nyökytellyt ysäriä kohden viimeisten vuosien aikana vahvasti, joten voimme vain hymähdellä ihastuksesta, kun löydämme myös Tommyn valikoimasta ysäriltä tuttuja lookeja, jotka on luonnollisesti päivitetty moderniin makuun sopiviksi.

Tommy Jeans on trendikkäästi ajassa kiinni

Muotitoimituksemme suosikkisiluetit löytyvät nyt Tommyn valikoimasta. Ylisuuret linjat ja rento istuvuus ovat pääosassa katumuodin avaintyyleissä. Reipas sporttisuus näkyy retroklassikkoina, joista syntyy kadun coolein tyyli. Kerrosta ja leikittele. Jos rento asenne ja farkut ovat tyylisi ydin, tulet innostumaan valikoimasta, joka on nuorekas ja raikas. Valitse uudet lempifarkut brändin valikoimasta, jossa revitty ja rispaantunut farkku yhdistyy väljään leikkaukseen. Inspiroidu ysäritunnelmista ja yhdistä oversized-huppari suoralahkeisiin farkkuihin. Twistiä rentoon tyyliin voisi tuoda terävä kauluspaita, joka kurkistaa reilusti hupparin alta. Kerrosta ja yhdistä sporttisia ja asiallisia vaatteita. Suosikkejamme ovat ysäriltäkin tutut urheilulliset takit, kuten kansitakit ja reilut puffi-takit. Voit inspiroitua myös varsity-tyylistä ja yhdistää farkut ja t-paidan bombertakkiin tai huppariin. Ruutupaitakin saa modernin ilmeen brändin käsittelyssä. Parasta ajankohtaisessa streetwearissä on sen unisex-fiilis ja jännittävät siluetit. Yksi asia on selvää, ikoninen merkki onnistuu luovimaan onnistuneesti sekä retrotunnelmissa että huippumodernissa designissa. Mallistossa on vahva kaiku all american -muodin rentoa asennetta mutta samalla se istuu raffiin katumuotiin. Merkin ytimessä sykkii nuori sydän.