Kengät

Suositut filtterit
57 tuotetta

Lowa-kengät vuoristoon ja vapaalle

Brändin nimi Lowa muodostuu alkuperäisen kenkätehtaan perustajan Lorenz Wagnerin nimestä. Jo 100 vuotta alansa parhaimmistoon kuulunut yhtiö valmistaa vaelluskenkiä, jotka on tehty kestämään kaikkein vaativintakin käyttöä. Ylivoimaisiin käyttöominaisuuksiin yhdistyy myös virtaviivainen ja tyylikäs ulkonäkö, joka tekee kengistä varsin moneen tilanteeseen sopivan valinnan.

Lowan kengät ovat erinomainen esimerkki tuotteesta, jossa kaikki suunnittelussa tehdyt valinnat palvelevat jotakin tarkoitusta. Nahkatyyppi on aina kengän käyttötarkoitukseen sopiva; esimerkiksi vaelluskengissä käytetään pääosin kulutusta kestävää nupukkinahkaa. Gore-Tex®-kalvo pitää jalat kuivana, vahva runko suojaa väännöltä ja joustava, hyvin uritettu pohja takaa ergonomisuuden ja hyvän pidon alustaan. Näppärä ja kestävä nauha- tai tarrakiinnitys takaa tukevan istuvuuden ja mahdollinen kengän takana sijaitseva lenksu helpottaa pukemista.

Lowa on ennen kaikkea laatutietoisen ulkoilijan valinta. Zalandon valikoimissa on näitä kenkiä kaikenikäisille tutkimusmatkailijoille, niin aikuisille kuin lapsillekin. Tarvitsit jalkineita sitten kesän tai talven seikkailuihin – pieniin taikka isompiin sellaisiin – löydät varmasti mieleisesi mallin juuri täältä.

Luotettu ja arvostettu kenkäbrändi

Lowaa edeltänyt pikkutehdas perustettiin Saksassa jo vuonna 1923. Se aloitti valmistamalla baijerilaisia Haferl-nahkakenkiä. 20-luvun alppiurheilubuumin myötä yhtiö alkoi enenevissä määrin tuottaa myös vuorikiipeilyyn ja lasketteluun suunnattuja urheilukenkiä. 70-luvulla myyntiä lähdettiin kasvattamaan myös ulkomaille. Seuraava vuosikymmen toi mukanaan yhtiön sukupolven vaihdoksen sekä vaelluskenkien aikakauden. Tätä tuoteryhmää lähdettiin kehittämään eteenpäin.

Lowan vaelluskengät ovat ansaitusti saavuttaneet paikan yhtenä maailman suosituimmista ulkoilukengistä. Vuosikymmenten kehittelytyön tuloksena on syntynyt mallisto, jonka tuotteisiin luotetaan ja joiden pariin palataan aina uudelleen. Se on yhtä lailla vuorten valloittajien kuin lähimetsien kuljeskelijoiden lempparikenkä, joka kuljettaa varmasti ja mukavasti paikasta toiseen.

Kenkien värivalikoima pitää sisällään monia kauniita maanläheisiä sävyjä. Laivastonsinisestä hiekanruskeaan ja mahongista antrasiittiin, jokaiseen mieltymykseen on olemassa sopivaa palettia edustava kenkäpari. Yhdistä kenkiin söpöt sukat, rennot ulkoiluhousut ja säänmukainen muu vaatetus, niin liikut luonnossa yhtä aikaa mukavasti ja tyylikkäästi.

Lowa-vaelluskengät ovat aitoa eurooppalaista käsityötä

Vastuullisuus ja korkea laatu ovat tärkeitä elementtejä näiden huippukenkien takana. Lowa on ainoa ulkoilujalkineiden valmistaja, jolle on myönnetty laadunvalvonnassa arvostettu ISO-standardi. Lowan kengät ovat sataprosenttisesti Euroopassa valmistettuja, aina raaka-aineista tuotantoon. Kaikkia ketjuun kuuluvia sitovat alueen tiukat ympäristösäännökset. Jokainen kenkäpari valmistetaan käsityönä, mikä takaa joka kerta erinomaisen työn jäljen.

Lowalla on kaikkiaan yli 2 000 työntekijää USA:ssa, Saksassa, Slovakiassa, Sveitsissä ja Italiassa. Yhtiön arvoihin kuuluu työntekijöiden oikeudenmukainen kohtelu, joka pitää sisällään muun muassa monimuotoisuuden tukemisen, reilun palkkauksen ja sosiaaliturvaedut. Yhtiön mukaan sen työntekijät viipyvät heillä keskimäärin 13,5 vuotta, mikä kertoo positiivista tarinaa työpaikan viihtyvyydestä.

Kun valitset ulkoilmaseikkailuihisi kumppaniksesi Lowan kengät, tuet kestävän kehityksen mukaista valmistusprosessia. Korkealaatuiset jalkineet palvelevat vuosia ja oikein huollettuna säilyttävät erinomaisen toiminnallisuutensa ja siistin ulkomuotonsa pitkään. Shoppaa siis uudet suosikkisi Zalandolta jo tänään.