Kengät

Suositut filtterit
144 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Björn Borg -kengät tuovat askellukseesi soljuvaa mukavuutta ja sporttista trendikkyyttä. Näissä popoissa on kertakaikkiaan mahdotonta tehdä tyylivirheitä: puhdas ja selkeälinjainen suunnittelu sekä neutraali, harmoninen värimaailma tekevät Björn Borg -kengistä ajattomia jalkinemuodin ikiklassikoita. Nämä kengät valitset jalkaasi, kun kaipaat helppoa käyttömuotia, jota voi vaivatta yhdistellä mitä erilaisimpien asukokonaisuuksien jatkeeksi.

Björn Borg on legendaarinen ruotsalaismerkki, joka sai alkunsa 1980-luvun lopussa ja nimettiin samannimisen ruotsalaisen tennistähden mukaan. Björn Borgin tavaramerkki on sporttisen freesi tyyli, jossa on aina pientä pilkettä silmäkulmassa. Ajatuksena on, että Björn Borg -kengät kuten muutkin brändin tuotteet saavat kantajansa tuntemaan olonsa vetovoimaiseksi ja aktiiviseksi. Näissä kengissä ei toisin sanoen pelätä tarttua haasteisiin ja saada asioita aikaiseksi!

Björn Borg -kengät jalkaan ja käännät coolius-kertoimesi kaakkoon!

Usein sanotaan, että kauneus on yksityiskohdissa. Björn Borg -kengissä yksityiskohdat kertovat huippulaadukkaasta viimeistelyprosessista ja kekseliäästä suunnittelusta. Kenkien sivuilla komeilee useimmiten Björn Borg -logo erivärisellä painatuksella kuin kengän muut osat. Materiaaleina yhdistellään ennakkoluulottomasti nahkapintaa, mokkaa, mesh-kangasta ja muita tekstiilejä. Erisävyiset ruskeat nahkapinnat näyttävät upeilta lenkkareissa mutta myös kokovalkoinen loistaa raikkaudellaan ja on uuden sesongin must-hankinta. Myös esimerkiksi mustat matalavartiset tennarit valkoisella pohjalla ovat huipputyylikäs näky. Valkoinen pohja kengissä on myös suhteellisen helppo puhdistaa ja tämän ansiosta kengät hohtavat vielä pitkään aivan iskemättömän näköisinä!

Rentoa, coolia ja maksimaalisen mukavaa. Kävely ei ole ikinä tuntunut saati näyttänyt näin hyvältä: Björn Borg -kengät jalassa et enää muuta halua tehdäkään. Satsaa nyt tähän kestävyydestään ja laadustaan tunnettuun ruotsalaismerkkiin, joka vakuuttaa myös pettämättömällä tyylillään!

Yhdistele ja sekoita