Suositut filtterit
686 tuotetta

Tommy Hilfiger on yksi tunnetuimpia ja arvostetuimpia tuotemerkkejä ympäri maailman. Tommy Hilfiger on yhtä kuin lyömätöntä muotoilua ja korkeaa laatua. Muotokieli on aitoa amerikkalaista modernissa ja raikkaassa hengessä. Tuotemerkki keskittyy tarjoamaan laatua ja upea designia erityisesti 25-45-vuotiaille kuluttajille ja vetoaa kohderyhmään, jotka etsivät periamerikkalaista tyyliä tulkittuna modernilla ja raikkaalla ilmeellä. Tänä päivänä 1982 vuonna perustettu tuotemerkki on maailmankuulu, sekä yksi suurimmista ja arvostetuimmista muotitaloista Yhdysvalloissa. Nyt löydät tämän suositun brändin kenkiä myös Zalandon verkkokaupasta. Valikoimamme Tommy Hilfiger -kengistä löytyy varmasti jalkineet kaikkiin tarpeisiin ja tyyliä ei todellakaan tarvitse näillä kengillä uhrata.

Tommy Hilfiger -kengät ovat rentoa ja klassista tyyliä vaativaan makuun

Tommy Hilfigerin tuotemerkki, joka keskittyy tarjoamaan uniikkia, nuorekasta ja rentoa kenkätyyliä, jonka laatu on ylivoimainen. Tuotemerkin miestenkengät ovat klassisia ja rentoja tämän päivän modernilla ilmeellä maustettuna. Harmonisesta värimaailmasta jokaisen on helppo löytää oma suosikkinsa laadukkaiden nyörikenkien, mukavien loafereiden ja tennareiden, sekä käytännöllisten purjehduskenkien ja juhlavien nauhakenkien joukosta. On olemassa vain yksi Tommy Hilfiger ja tämä tuotemerkki tarjoaa aina varmaa, ajatonta tyyliä ja erinomaista laatua. Todellinen laatu lähtee laadukkaista materiaaleista ja Tommy Hilfiger -kengissä se näkyy. Työstetyt uniikit yksityiskohdat ja rento tyylikkyys antavat tämän tuotemerkin miestenkengille ajattoman ilmeen ja kenkiä on helppo yhdistää jokaiseen asuun ja ne sopivat jokaiseen tilaisuuteen. Tommy Hilfiger -kenkämallistosta löytyy myös omat suosikkikengät naisille ja lapsille. Naisten kengissä heijastuu sama perinteikkyys ja ajaton tyyli kuin miesten kengissä. Laadukasta ja kaunista. Naisten saappaita, nilkkureita, tennareita, avokkaita ja sandaaleja löytyy maanläheisissä väreissä, sekä upeissa Tommy Hilfiger -nimikkoväreissä; herkullisissa valkoisen, sinisen ja punaisen sävyissä. Uniikkia ja yksinkertaista.

Tommy Hillfiger -kengät - maanläheistä ja rentoa ajattomuutta koko perheelle!

Tommy Hilfiger -kenkien yleisilme on maanläheinen ja rento. Kenkien kuoseissa on mausteina käytetty ruutua ja raitaa.. Laadukkaat materiaalit ja rento ilme yhdistettynä käytännöllisyyteen tekevät näistä kengistä todella suosittuja. Tommy Hillfiger -kenkävalikoimasta löytyy perinteisiä maihareita, tennareita, nyörikenkiä, sandaaleita, loafereita ja purjehduskenkiä - Tommy Hilfiger -tyyliin. Saat hetkessä viimeisteltyä rennon ja käytännöllisen asukokonaisuuden näillä upeilla jalkineilla. Zalandolta löydät kattavan valikoiman Tommy Hilfiger -kenkiä miehille, naisille ja lapsille - suosittuun ja arvostettuun Tommy Hilfiger -tyyliin. Tervetuloa Zalandon kenkätaivaaseen!

Palvelumme sinulle

Zalando tarjoaa sinulle aina ilmaisen toimituksen!

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään, mikäli sinulla on jotain kysyttävää: 0800 944 51 tai service@zalando.fi.

Tuotteiden palauttaminen ei maksa sinulle mitään.

Yhdistele ja sekoita

Nahkakengät

Juhlakengät

Urheilulliset nauhakengät

Klassiset nauhakengät

Puvunkengät

Kävelykengät