Katalogi

Suositut filtterit

Berliinin sykkeessä syntyneen laukkumuodin rakkauslapsen, Liebeskindin, laukut ihastuttavat persoonallisella luonteikkuudellaan. Ne ovat kaikkea sitä, mitä itsevarma nainen suosikkilaukultaan toivoo - ne ovat kasuaalin elegantteja, niissä on naisellista pehmeyttä ja ne on valmistettu laadukkaasta nahasta. Niiltä voi odottaa useiden vuosien mittaista yhteiseloa.

Merkki tunnetaan erityisesti laukuistaan, mutta niiden rinnalla se on laajentanut vaatteisiin, joista kokoat erittäin toimivan ja tyylikkään lookin. Liebeskind tarjoaa samaa funktionaalista puhtautta suunnittelemissaan vaatteissa. Vaatteet ovat graafisen minimalistisia, ja niissä on panostettu laukkujen tapaan kauniisiin yksityiskohtiin ja tekstuureihin, joissa leikkausten ja materiaalien laatu on virheettömän kaunista.

Luo käytännöllisen trendikäs look Liebeskindillä

Musta ja konjakinruskea toimivat aina, mutta Liebeskind ei arastele käyttää myös värejä laukuissaan ja lompakoissaan. Raikas oranssi, syvä sininen ja pirteä punainen tuovat perusvärien rinnalle ilmeikkyyttä, jolla luot katseenkääntävän elementin asuusi. Musta mekko saa uuden ilmeen, kun mätsäät siihen punaisen pikkulaukun.

Teräksenharmaa silkkipaita ja mustat kangashousut ovat varma valinta bisnestapaamisiin. Asusta look vintagea henkivällä, konjakinvärisellä käsilaukulla, jossa kannat läppärin ja kansiot elegantisti. Ylellinen silkki siirtyy vaivatta iltakäyttöön, vaihda nahkasalkku pikkulaukkuun ja kävelykengät upeisiin korkoihin. Reippaat shopparit ovat vapaa-ajan suosikkilaukkuja. Yhdistä burgundinpunaiset housut tummaan nahkatakkiin - viimeistele tyyli sinisellä shopping bagillä. Klassinen Liebeskind-vapaa-ajan-look syntyy slim fit -farkuista, valkoisesta paitapuserosta ja mustasta käsilaukusta - heitä päällimmäiseksi reilu neule tai viitta.

Brändi on muistanut myös järjestelmällisten naisten suosikit - minimalistiset meikkipussukat, tilavat lompakot ja kätevät kännykkäpussit pitävät tavarat järjestyksessä ja laukun vaihtaminen onnistuu yhdessä hujauksessa. Kaunis lompakko toimii myös käsilaukun sijaisena.

Tutustu myös