Mallisto

119 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Oletko itsevarma nainen, joka viihtyy viimeisten trendien pyörteissä? Taifunin tyylikkäissä muotiluomuksissa yhdistyvät tarkkaan harkitut yksityiskohdat ja klassisen varma räätälöinti! Tämän brändin vaatteissa ja asusteissa on myös naisellista ylellisyyden tuntua. Brändi sopii sinulle, joka haluat pukeutua hyvin arjessa ja juhlassa. Suositun luottomerkin vaatteita on helppo sovitella toisiinsa, joten voit lähteä aina upeissa yhdistelmissä toimistoon ja kaupungille!

Taifun tuntee trendit ja klassiset tehokeinot

Oletko aina haaveillut toimivasta puvustosta? Taifunin vaatteista voit koota itsellesi upeita asukokonaisuuksia! Viehkeä mekko kuuluu muotifriikin perusvaatetukseen, sillä mennään tyylikkäänä tapaamisiin ja kerätään katseita työpaikalla. Olisiko suosikkisi suoralinjainen vai heiluvahelmainen lantiomalli? Unelmamekon päälle asettuu vartaloa myötäilevä bleiseri, jossa on trendikkäitä yksityiskohtia. Voit käyttää jakkuasi myös leveälahkeisten kangashousujen ja pallopaidan kanssa. Ihana kuviopusero toimii tietysti myös farkkujen ja simppelin neuletakin seurana! Jos ajankohta on viileä, väljän villatakin alle mahtuu vaihtoehtoisesti ohut neule. Tahtoisitko sellaisen, jossa on vajaamittaiset hihat ja feminiininen leikkaus? Taifunilla on myös päällystakkeja, jotka kuorruttavat tyylillä huippumuodikkaan kokonaisuuden. Jos pitkässä takissasi ei ole lainkaan kaulusta, saat vaihtelua näyttävällä kuosilla kaunistetusta huivista.

Taifun inspiroi pukeutumaan tyylikkäästi

Taifunin vaatteissa on eleganttia uskottavuutta, jota voit tehostaa mielesi mukaan hillityillä tai arastelemattomilla asusteilla. Vaatteiden huolellinen räätälöinti erottuu jo ensi silmäyksellä. Leikkausten lisäksi sievästi kaarretut ja muotoillut kaula-aukot lisäävät huippumuodikkaiden asujen lumovoivaa. Kankaiden kuoseista löydät pieniä kuvioita, joiden vaivaton yhdisteltävyys houkuttaa omaperäisiin tyyleihin. Suuremmissa kuvioissa on rohkeampaa näyttävyyttä ja taiteellista vaikutelmaa! Jos kaipaat asuun vahvoja kontrasteja, saat niitä esimerkiksi voimakkaista raidoista. Detaljeina toimivat vyöt, vekit, laskokset ja modernisti asetellut nappirivistöt. Tämän suosikkimerkin värit ovat klassisia, pehmeitä ja huipputrendikkäitä. Kirkkaiden värien ystävät löytävät asuihinsa myös hehkuvaa väritystä. Lisäksi joukossa on toisiinsa sointuvia vaaleita värisävyjä, joilla saat aikaan eteerisiä asukokonaisuuksia. Voisit yhdistellä niihin vaikka vaaleaa ämpärilaukkua ja sen kanssa sointuvia ballerinoja!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista