Katalogi

Suositut filtterit

Whistles on yhdistelmä luksusta ja letkeyttä, arvokkuutta ja arkisuutta sekä modernia ja menneisyyttä. Brittiklassikon uudistuneeseen ilmeeseen kuuluu ainutlaatuinen huolettomuuden henki, joka on saatu aikaan ammattitaitoisella suunnittelulla ja tarkoin harkituilla yksityiskohdilla. Laajasta valikoimastamme löydät arkipäivän ja juhlatilaisuuksien vaatteiden lisäksi laadukkaat laukut, viettelevät korut sekä hurmaavat asusteet joka tilanteeseen.

Whistles on brittiläinen, vuonna 1976 alkunsa saanut klassikkomerkki, jonka linjaa on viime vuosina uudistettu rohkean modernin ja tyylitietoisen naisen ihanteita vastaavaksi. Nykyään Whistles edustaakin edelläkävijämuotia, joka poimii parhaita paloja menneiden vuosikymmenten vaikutteista ja muokkaa ne nykypäivään sopiviksi. Yhtiön vaatteista voi löytää elementtejä esimerkiksi 60-luvun graafisista linjoista, 70-luvun boheemeista lahkeista ja bootseista, 80-luvun vyötärölinjoista ja 90-luvun kenkämuodista. Nämä sekoittuvat vastustamattoman ajattomaksi kokonaisuudeksi, joka pelkistetyssä linjakkuudessaan edustaa viime kädessä selkeästi nykymuodin uusimpia tuulia.

Whistles on raikkaasti uudistunut klassikko

Runsaasta Whistles-valikoimastamme voit koostaa inspiroivan asukokonaisuuden joka vuodenaikaan ja tilanteeseen. Yksinkertaisen pukeutumisen ystävälle Whistles tarjoaa useita pelkistettyjä perusvaatteita, joita voi asusteita vaihtamalla muokata sopivaksi hyvinkin erilaisiin tilanteisiin. Esimerkiksi tumma maksimekko on ihana varuste lämpimään kesäpäivään, mutta yhdistämällä sen sukkahousuihin ja lämpimään jakkuun taiot siitä miellyttävän syysmekon. Korkeakorkoiset nahkanilkkurit tai -sandaalit täydentävät puolestaan kapeiden, nilkkapituisten housujen ilmeen. Whistles-valikoima tarjoaa värien ystäville lumoavia väriyhdistelmiä ja kiinnostavia printtejä. Tutustu myös monikäyttöisiin nahkalaukkuihin, jotka toimivat niin työlaukkuina kuin illanvieton katseenvangitsijoinakin.

Anna Whistles-malliston täyttää vaatekaappisi tämän hetken kiinnostavimmilla vaatteilla, huolettomalla luksuksella ja itsevarman iloisella asenteella.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua