Lasten alennetut hameet

Suositut filtterit
511 tuotetta

Tyttömäisen tyylin tärkein tekijä on hame. Kaikkein ihanimpiin designer-hameisiin ei ole aina varaa, mutta onneksi silloin tällöin huippulaadukkaita tuotteita saa huokeasti alesta. Alessa on saatavilla tyttöjen hameita mini-, midi ja maksimitassa sekä lukuisissa eri tyyleissä.

Lyhyt farkkumekko on nyt IN niin isojen kuin pientenkin tyttöjen pukeutumisessa. Klassisessa, kuluneennäköisessä denim-hameessa saa olla myös väriä ja geometrisia kuvioita. Kesäiset pilkku- ja kukkahameet ovat parhaimmillaan kevyinä ja kerrostettuina, tai lyhyinä ja A-linjaisina. Hauskaa pallohametta voi koristaa niin printtikuviot kuin huippumuodikkaat raidatkin. Jos haluat leikkiä muodilla tyttäresi kanssa, hanki Katie Holmesin tapaan itsellesi ja tyttärellesi samantyyliset hameet ja kuosiltaan yhteneväiset paidat. Vekkihameella voit tehdä taaperolle sievän preppy-lookin.

Pyöräytä helmaa kaikissa iloisissa tilanteissa

Pienten tyttöjen ei tarvitse huolehtia, kenelle hameet sopivat. Ne sopivat kaikille pikku prinsessoille ja tyttö-monstereille. Kuohkea minihame on ihana piknik-asu tai synttärijuhlavaate. Kellohelmaista minaria ei tarvitse unohtaa viileämpinäkään päivinä, lisää alle vain lämmittävät, tyyliin sopivat legginsit. Midimittainen mekko on monikäyttöinen: se sopii niin hienoihin juhliin kuin raisuihin pihaleikkeihinkin. Maximittainen hame saattaisi jäädä kiinni kiipeilytelineisiin ja tennareiden alle. Keskikesän rantapäivään ei parempaa vaatetta olekaan kuin leveähelmainen, pitkä hame. Alle ei tarvita muuta kuin uimapuku, joka ehtii kuivua ennen kuin laitat hameen takaisin päälle uinnin jälkeen.

Nuori tyyliguru seuraa äitinsä jalanjäljissä etsimässä täydellistä, omaan luonteeseensa sopivaa tyyliä. Värikkäät yhdistelmät miellyttävät kasvavan lapsen silmää, minkä vuoksi lapsen tyylissä on vain mielikuvitus rajana. Anna lapsen löytää oma tiensä muodin maailmassa ohjaamalla häntä valitsemaan aina turvallisia ja laadukkaita tuotteita.