Mallisto

7 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

3 Pommesin lastenvaatteet hehkuvat pirteissä väreissä ja herkullisissa kuoseissa. Raikkaasta mallistosta löytyy kivoja vaatteita sekä tytöille että pojille. Näissä vaatteissa kelpaa kiivetä vaikka omenapuuhun!

Trois Pommes eli kolme omenaa sai alkunsa 40 vuotta sitten Ranskan Normandiassa, omenapuiden katveessa. Merkin nimi kuvaa sen halua kasvaa hitaasti kuin omenapuu, joka vuosi vuodelta ulottaa oksansa yhä laajemmalle. Tänä päivänä 3 Pommesin vaatteita myydään tavarataloissa ja erikoisliikkeissä eri puolilla Eurooppaa. Merkki haluaa tarjota lapsille ajankohtaista, säväyttävää muotia, joka taipuu eri ikäkausien haasteisiin.

3 Pommes – just for me

Kolmen ompun lastenvaatteet on suunniteltu juuri käyttäjiään varten. Hempeän lempeät vauvanvaatteet vaihtuvat lätäkönkestäviksi pikkutenavien vaatteiksi, joiden joukkoon hivuttautuu pikkuhiljaa tyylikästä varhaisnuorten muotia. Merkin ranskalaisuus näkyy suunnittelussa: asuissa on otettu huomioon paitsi käytännölisyys myös ajankohtaiset muotitrendit. Vaatteet innostavat yhdistelemään erikoisemmillakin tavoilla, ja ne kannustavat tenavatähteä etsimään omaa tyyliään.

Dandy vai lady? 3 Pommes -lastenvaatemallisto tarjoaa eväät moneen makuun. Pikku lady pukeutuu joustaviin leggingseihin ja mekkoon, jonka kuosi muistuttaa öistä tähtitaivasta. Dandy keikaroi räväkässä vekkihameessa ja keinoturkisliivissä – unohtamatta tyylikästä hattua. Nuori mies pukeutuu puuvillahousuihin ja pikkutakkimaiseen svetariin, jonka alta saa mieluusti näkyä oma lempipaita.

3 Pommesin vapaa-ajan mekoissa yhdistyvät rentous ja keveys – ne yllä on tarkoitus viilettää lujaa. Alle kannattaa pukea tummat legginsit tai kapeat farkut, jotta asu ei takerru kiipeillessä. Poikamaisesta tyylistä tykkäävä valitsee farkkujen kaveriksi coolein tekstiprintein varustetun collegepaidan tai näpsäkän neuletakin. Perheen pienin puetaan lämpimään, pehmoiseen anorakkiin, jossa hän taatusti ihastuttaa aikuiset! Trois Pommes on oikea merkki, kun etsit lapsillesi persoonallisia vaatteita, jotka kestävät katseita.

Yhdistele ja sekoita