Mallisto

Suositut filtterit
44 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Catimini on ranskalaisen lastenvaatesuunnittelun klassikko, joka osaa ihastuttaa sadunomaisella tunnelmallaan lapsia sukupolvi toisensa jälkeen. Sen vaatteet ovat valloittava sekoitus leikkiä, luovuutta, värikkyyttä sekä lapsenomaista avoimuutta maailman ihmeille. Pirteän ilmeen kruunaavat miellyttävät materiaalit ja rento istuvuus.

Ranskassa vuonna 1972 aloittanut Catimini on tuonut riemua ja väriä lasten vaatekaappeihin jo yli 40 vuoden ajan. Vuosikymmenten varrella se on vakiinnuttanut asemansa lukuisissa maissa ympäri maailman. Laaja suosio perustuu sen konstailemattomaan, eloisaan ja sadunomaiseen ilmeeseen, joka viehättää lapsia kulttuurista riippumatta. Catiminin lastenvaatteet edustavat nykyaikaista raikkautta ja tyylikkyyttä yhdistettynä vuosikymmenten saatossa karttuneeseen laatuun ja osaamiseen. Hienostuneesta ilmeestään huolimatta sen vaatteet eivät silti missään nimessä ole liian aikuisen tai tylsän näköisiä – pääosaan onkin nostettu lapsen oma näkökulma, joka antaa asioille jännittävän ja mielikuvituksekkaan sävyn. Sen vaatteet ovat vauhdikas yhdistelmä hauskoja kuoseja, miellyttävää käyttömukavuutta ja leikkiä kestäviä materiaaleja.

Catiminin hyväntuuliset lastenvaatteet tuovat piristystä jokaiseen vuodenaikaan

Catiminin vaatteet tarjoavat innostavan valikoiman lastenvaatteita virkistävässä nykymuodin hengessä. Laajasta värisävyjen ja kuosien valikoimasta on joka tenavan helppo löytää mieleisensä. Innostuuko sinun lapsesi hempeistä pastellisävyistä, kirkkaista perusväreistä vai pelkistetystä mustavalkoisesta tyylistä? Entä kuuluvatko hänen suosikkikuoseihinsa graafiset pallot tai raidat, rönsyilevät kasviaiheet, hauskat eläimet vai kenties näiden yhdistelmä? Catiminin valikoima kattaa myös kaikki vuodenajat lämpimistä karvasomisteisista talvitakeista kesäisiin hellemekkoihin ja shortsiasuihin. Ne sopivat mainiosti myös monipuolisiin yhdistelmiin ja kerrospukeutumiseen ? esimerkiksi iloinen kesämekko tuottaa ympärivuotista riemua, kun lisäät sen alle lämpimät legginsit ja pitkähihaisen t-paidan. Kimmeltäviin sukkahousuihin, hienoihin juhlakenkiin ja sävyihin sopivaan jakkuun yhdistettynä Catiminin mekot sopivat juhlaan kuin juhlaan.

Catiminin lastenvaatteet ammentavat aikuisten muodin hauskimmista trendeistä muokaten niistä lasten tyyliin sopivia, värikkäitä ja iloisia muotivaatteita.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua