Suodatin1

Kavat
Mallisto

Suloinen lastenkenkämerkki Kavat hellii pieniä jalkoja! Ruotsalaisbrändi nimittäin satsaa laatumateriaaleihin sekä mukavuuteen. Sen lisäksi Kavat tunnetaan sitoutumisesta kestävyyteen ja luontoystävällisyyteen. Se on siis kaikkea sitä, mitä pienille pukeutujille voi vain toivoa! Kun yhdistelmään lisätään vielä makea design ja monipuolinen valikoima, voidaan puhua lasten suosikkimerkistä.

Kavat-kengissä sopii ottaa ensimmäiset askeleet

Kavat-merkin pienokaisten kengät ovat muotoilultaan osuva yhdistelmä klassista designia ja muotivirtauksia. Niiden päämateriaali on nahka, ja valikoimaan kuuluu niin suloisia kesämekkojen ja shortsien seuraksi sopivia sandaaleja kuin farkkuhaalareiden ja collegeasujen kanssa käyviä makeita tarrakenkiä. Muotoilu tukee pienen lapsen jalkoja, ja värimaailma ilahduttaa niin lasta kuin aikuistakin! Hieman isompien lasten pihaleikkejä siivittävät puolestaan pehmeät, lämpimät ja kosteutta hylkivät talvisaappaat. Ne jalassa eivät varpaat taatusti palele! Sateen tullen pieniin jalkoihin vedetään hauskan väriset kumisaappaat, joista muodostuu taatusti harmaan päivän hilpeä väriläiskä. Hyvin pitävä kumipohja takaa sen, että meno ei haastavissakaan sääolosuhteissa hyydy!

Tyylikkäät Kavat-kengät miellyttävät nuoria tyyliniekkoja

Kouluikäiset lapset arvostavat Kavatin makeaa muotoilua ja värivaihtoehtoja. Kesäiseen ilmeeseen sopivat loistavasti slip on -tennarit, jotka on nopea vetäistä jalkaan shortsien ja t-paidan seuraksi. Trendikäs, huoliteltu ilme puolestaan vaatii nahkatennareiden lisäksi kapeat farkut ja soman, kauluksilla viimeistellyn paidan! Hurmaavat kangastossut ovat myös loistavat seuralaiset sekä kesämekoille että shortseille ja t-paidoille. Tyttöjen syksyinen tyyli puolestaan viimeistellään huipputrendikkäillä nahkanilkkureilla, jotka sopivat erinomaisesti tunikoiden ja legginsien seuraksi. Nauhalliset nahkasaapikkaat taas täydentävät slim fit -farkuista ja topista sekä siististä neuletakista koostettua asua. Poikien talvinen Kavat-tyyli puolestaan luodaan vuorellisten korkeavartisten tennareiden ympärille. Ne sopivat sporttiseen tyyliin farkkujen ja huppareiden seuraksi, mutta tarpeen tullen niiden kanssa voi käyttää myös siistejä chinoja sekä kauluspaidan ja neulepaidan tyylikästä yhdistelmää.

Yhdistele ja sekoita