Naiset
Miehet
  • Koko
  • Merkki
  • Hinta
  • Pintamateriaali
1 tuotetta
|Lajittelu :

Lennä kuuhun, ihaile tähtiloistoa tai kiipeile puihin ? Little Green Radicalsin hauskat ja lennokkaat lasten vaatteet kuljettavat leikki-ikäiset ihmeellisille mielikuvitusmatkoille arjen kiireiden keskellä. Ja mikä parasta, vaatteet on tuotettu eettisesti käyttäen orgaanisia ja Fairtrade-materiaaleja.

Vuonna 2005 perustettu Little Green Radicals sai ensimmäisenä Fairtrade-sertifikaatin Iso-Britanniassa. Intialaiset puuvillanviljelijät eivät käytä lainkaan haitallisia kemikaaleja ja vaatteita tekevät työntekijät saavat reilua palkkaa, johon kuuluu muun muassa äitiysloma. Laadukkaat materiaalit varmistavat, että suloiset lastenvaatteet siirtyvät lapselta toiselle. Orgaaninen puuvilla on luonnonkuitu, joka on tavanomaista pehmeämpää ja tuntuu miellyttävältä lasten ihoa vasten.

Little Green Radicals saa arjen maistumaan karkeilta

Little Green Radicals pukee perheen pienimmät reippaan värisiin bodyihin, legginseihin ja haalareihin. Näyttävissä ja hauskoissa printeissä, jotka sopivat lasten iloiseen maailmaan, on jotain retroa ja jotain raikkaan modernia! Miten olisi ralliraidat pöksyissä tai hauskoja eläinhahmoja paidan helmassa?

Lasten tyylin tulee olla mukavaa ja helppoa pukea. Tämän tietää myös Little Green Radicals, joka luottaa perusvaatteisiin, joissa ei ole turhia hidasteita ja jotka on helppo pukea ihan itse, vaikka leikkimään olisi vähän kiirekin. Kangashousut ja pitkähihaiset paidat ovat lasten jokapäiväisen tyylin ydin. Niihin voi tuoda lisähauskuutta värikkäillä sukilla ja myssyillä ? tai miten olisi iloisen väriset töppöset tai villasukat?

Onko mekkokausi alkanut? Sama mekko puetaan joka päivä aina ensimmäisenä aamulla. Little Green Radicalsin vapaa-ajan mekot ovat täynnä merkille ominaisia upeita printtejä, ja ne sopivatkin myös ihan yhtä hyvin juhla-pukeutumiseen. Kauniit kiiltonahkakengät tai rouheammat paiharit viimeistelevät juhlavan tyylin, vai miten olisi coolit merkkitennarit, jotka pysyvät vauhdissa mukana ja tekevät mekostakin aavistuksen rennomman.

Yhdistele ja sekoita