Disney -lastenvaatteet

Suositut filtterit
68 tuotetta
Sponsoroitu

Rakastetut Disney-lastenvaatteet perheen pienille

Disney aloitti 1920-luvulla vaatimattomasti sarjakuvastudioina. Nykyään se on yksi viihdeteollisuuden tunnetuimpia nimiä. Disney on ylpeä perinnöstään ja haluaa edelleen luoda maailmanluokan tarinoita ja kokemuksia koko perheelle. Brändi on laajentunut sarjakuvastudioista tuottamaan myös ihastuttavia vaatteita, joita löytyy myös Zalandon valikoimasta.

Disneyn rakastetut satuhahmot seikkailevat Zalandon valikoimasta löytyvissä lasten vaatteissa ja asusteissa. Vaatteita löytyy niin pojille kuin tytöille sekä laajasti eri kokoisina. Nyt lapset ihan pienistä vähän isompiin voivat pukeutua leikkisiin ja hauskoihin Disneyn lastenvaatteisiin. Monella lapsella on Disneyn hahmoista joku suosikki. Hahmoja on valikoitunut vaatteisiin laajasti, joten jokainen lapsi löytää varmasti joukosta jonkun suosikin. Valikoimassa on Disney-hahmoja jo vuosien takaa, kuten esimerkiksi Mikki Hiiri ja Hessu Hopo. Näiden lisäksi mukaan on päässyt myös uusien tarinoiden hahmoja, kuten Olaf-lumiukko. Mukaan on otettu myös ihania prinsessa hahmoja, esimerkiksi Kaunotar ja prinsessa Jasmine.

Leikkisät Disney-vaatteet kaikenikäisille lapsille

Vaatteiden valikoimassa on kokoja laajasti niin pienille vauvoille ja myös vanhemmille lapsille. Pienimmille on tarjolla valikoimassa esimerkiksi suloinen haalari Aku Ankan ja Hessun Hopon kuvilla koristettuna. Leijonakuninkaasta tuttu Simba seikkailee myös perheen pienimmille sopivassa haalarissa, joka on hyvä niin yöasuksi kuin rennoksi vaatteeksi päivisin. Vanhemmille lapsille löytyy trendikkäitä t-paitoja ja huppareita, jotka ovat täydellinen valinta esimerkiksi kouluun. Hauska Disney -hahmolla koristettu huppari on hyvä yhdistelmä esimerkiksi farkkujen kanssa. T-paita ja shortsit -setti on puolestaan hyvä valinta esimerkiksi liikuntatunnille tai kesäpäivän viettoon.

Valikoimassa on vaatteita niin arkeen kuin myös tilaisuuksiin, joissa tulee pukeutua hieman siistimmin. Vaatteet ovat helppo yhdistää erilaisiin kokonaisuuksiin, mikä tekee niistä monikäyttöisiä. Esimerkiksi suloinen trikoomekko on helppo stailata erilaisiin tilanteisiin vaikka sukkahousuilla tai siistillä villatakilla. Farkkuhame on myös tyylikäs ja monikäyttöinen vaate niin arkeen kuin juhlaan. Monipuolisesta valikoimasta löytyy vaatteiden lisäksi myös esimerkiksi sukkia ja uimahousuja. Kaikissa tietenkin suloiset kuvioinnit. Iines Ankka - tai Minni Hiiri -sukat ovat hyvä valinta esimerkiksi perheen tytöille. Rannalle jalkaan voi vetää Leijonakuningas-uimashortsit, jotka ovat räiskyvän oranssin väriset.

Laadukkaat ja mukavat Disney-lastenvaatteet kaikille

Lastenvaatteiden on hyvä olla laadukkaista materiaaleista valmistettuja, jotta ne kestävät leikin pyörteissä kulutusta. Usein lastenvaatteiden toinen tärkeä ominaisuus on mukavuus. Molemmat nämä ominaisuudet on huomioitu Zalandon valikoiman Disney-lastenvaatteissa. Materiaaleissa on suosittu esimerkiksi täyttä puuvillaa, joka on pehmeä ja kestävä luonnonkuitu. T-paidat ja yövaatteet ovat esimerkiksi usein valmistettu täysin puuvillasta juuri sen mukavuuden vuoksi. Valikoiman farkkushortsit ovat tietenkin myös puuvillaa. Osassa vaatteissa on yhdistetty puuvillaa ja elastaania, jolloin on saatu aikaan kestäviä ja joustavia vaatteita. Tätä yhdistelmää löytyy esimerkiksi lämpimistä ja pehmeistä collegepaidoista. Collegepaitoja löytyy useissa eri väreissä ja kuvioissa. Hempeistä väreistä pitävä voi valita esimerkiksi kauniin vaalean liilan collegepaidan, jossa on persikanvärinen Minni Hiiri. Collegepaitojen lisäksi valikoimassa on runsaasti ihania huppareita. Yksivärinen musta tai vaikka harmaa huppari Mikki Hiiren kuvalla on tyylikäs ja ajaton valinta. Se sopii monenlaiseen tyyliin ja aivan kaiken ikäisille.