Frozen -lastenvaatteet

Suositut filtterit

Frozen-lastenvaatteet Zalandolta perheen pienimmille!

Olet varmasti kuullut Frozenista – taianomaisesta Disneyn elokuvasta, jossa prinsessat ja prinssit elävät jäisessä linnassa. No, jos se sinulle ei ole tuttu, niin lapsesi on varmasti kuullut siitä. Frozenin suosio tuntuu vain kasvavan vuosi vuodelta, joten Zalando on halunnut tarjota laajan valikoiman vaatteita perheen pienimmille. Zalandolta löydät erittäin suositut Frozen-lastenvaatteet parhaaseen hintaan!

Frozenin huurteinen seikkailu on ollut monien lasten suosiossa jo vuosia. Kun elokuva ilmestyi elokuvateattereihin vuonna 2013, sai se oitis suursuosion perheen pienempien ja myös isompien keskuudessa. Suosio ei ole sen jälkeen myöskään tuntunut himmenneen yhtään. Sen sijaan miljoonat lapset ympäri maailman ovat rakastuneet mukaansatempaavaan tarinaan ja ennen kaikkea elokuvan mukaansatempaaviin lauluihin, tapahtumapaikkoihin ja hahmoihin. Ei siis ihme, että perheen pienimmät ovat hurmaantuneet tästä sadusta.

Frozen-paidat ovat jokaisen lapsen suosikki

Jos sinulla on hakusessa jotain ihanaa ja jokaisen lapsen suosikkivaatetta, on tämä satuaiheinen paita mainio valinta. Zalandon valikoiman Frozen-lastenvaatteet sisältävät vaatteita monessa eri värissä ja koossa. Näin löydät varmasti sopivan paidan jokaiselle lapselle. Valitse esimerkiksi collegepaita tai hieman ohuempi pitkähihainen paita Elsa- tai Anna-kuvalla!

Zalandon Frozen-valikoima sisältää kauniin, huurteisen sävyisen ja maanläheisen skaalan lastenvaatteita. Värimaailma koostuu pitkälti vaaleista ja maanläheisistä murretuista väreistä, jotka sopivat kuin nenä päähän teemaan. Väreinä ovat muun maussa vaaleansiniset, valkoiset, murretut vaaleanpunaiset ja vaaleanvihreät sävyt. Nämä sävyt ovat täydellisiä jokaiselle lapselle – ja sopivat jokaiselle sukupuolelle. Valikoimasta on siis helppoa löytää sopivat vaatteet koko perheen lapsille.

Frozen-yöasusetti lahjaksi pukinkonttiin

Jokaisella vanhemmalla saattaa olla jo mielessä joululahjojen osto. Tai jos et ole vanhempi, saattaa sinulla olla esimerkiksi kummilapsi tai pikkusisaruksia, jotka ovat suuria Frozen-faneja. Tällöin hittilahja voisi olla vaikkapa yöasusetti, joka varmasti ilahduttaa pientä lahjan saajaa. Yöasusetti on ajaton lahja, jonka kanssa ei voi mennä pieleen. Se on myös käytännöllinen lahja, jonka lapsi mielellään vetää ylleen illan tullen. Näissä tamineissa voi uneksia Annan ja Elsan näköisiä unia!

Mainio lahjaidea voisi olla myös vaikkapa elokuvan aiheiset sukat. Kuka lapsi ei rakastaisi tallustella söpöjen sukkien kanssa. Ja vanhemmille on parasta, kun sukkien kanssa ei tarvitse taistella, vaan ne vedetään mielellään jalkaan! Laajan sukkavalikoiman löydät Zalandolta monessa eri kuosissa ja koossa. Yhdistä sukkiin vaikkapa housut ja paidat – ja koko asu on valmis!

Zalandolta löydät parhaat lahjaideat jokaiseen juhlahetkeen. Lahjojen hankintaa ei ole tehty enää helpommaksi: löydät samalta sivulta kaikki lahjat jokaiseen makuun, ikään ja tarpeeseen. Frozen-lastenvaatteet ovat olleet erityisen suosittuja, ja niiden lisäksi Zalandon valikoimasta löytyy myös paljon muita mainioita Disney-aiheisia vaatteita, joita perheen pienimmät rakastavat. Kurkkaa Zalandon suuri valikoima jo tänään, ja löydä oma ja lastesi suosikki – ja todella ainutlaatuisen ostoshetken saat, kun otat perheen pienimmät mukaan makutuomareiksi.