Arsenal pelipaidat

Suositut filtterit
23 tuotetta

Arsenal-pelipaidat – jokaisen tosifanin valinta

Arsenal Football Club, joka tunnetaan lyhyemmältä nimeltään Arsenal, on 1886 perustettu lontoolainen jalkapalloseura. Seuran perustivat Woolwichin Royal Arsenal -asetehtaan työntekijät ja tästä syystä joukkue on saanut lempinimen The Gunners, Tykkimiehet. Joukkueen syntytarinaa ei ole unohdettu, sillä edelleen nykypäivänäkin joukkueen logoa koristaa kuva tykistä. Joukkue on tykittänyt menemään erittäin menestyneesti, sillä se on palkintojen lukumäärän perusteella kolmanneksi menestynein joukkue Englannissa. Joukkue pitää hallussaan myös ennätystä pisimmästä tappiottomasta ajanjaksosta jalkapallon Valioliigassa.

Arsenalin kannattajat ovat uskollista porukkaa ja heitä kutsutaan lempinimellä Gooners väännöksenä joukkueen The Gunners -lempinimestä. Ehkä tiedätkin tämän kaiken sillä olet eksynyt lukemaan lisätietoja lempijoukkueestasi? Ole siis ylpeästi Gooner ja pue päällesi Arsenalin paita tai jokin muu tuote useista joukkueen logolla koristetuista tuotteista. Uusi lempipaitasi odottaa löytämistä Zalandon kätevästä verkkokaupasta.

Seuran fanituotteet on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja ne on tehty kestämään jokapäiväistä kulutusta. Vaatteiden tekninen materiaali on suunniteltu siirtämään kosteuden iholta alta aikayksikön, jotta voit keskittyä treeniisi tai katsomaan suosikkijoukkueesi peliä. Urheiluvaatteissa laatu ratkaisee, sillä niiden pitää kestää kovaa käyttöä ja useita pesukertoja. Kestävä kehitys on otettu huomioon valmistusprosessissa, sillä pelipaitojen valmistuksessa on käytetty 30-prosenttisesti kierrätettyä materiaalia, joka muuten päätyisi jätteeksi. Tämä auttaa luonnollisesti säästämään luonnonvaroja. Kyseessä on mahtava innovaatio, jonka soisi yleistyvän kaikkialla vaateteollisuudessa.

Arsenalin fanituotteet arkea piristämään

Jalkapallo herättää katsojissaan suuria tunteita varsinkin kun kentällä huippupelaajat omasta suosikkiseurasta pistävät parastaan. Jalkapallon kauneus saa sydämen pamppailemaan ja menestys ja menetykset hengityksen kiihtymään. Penkkiurheilukin käy siis lähes urheilusta kun siihen oikein eläytyy.

Zalandon valikoimista löydät Arsenalin fanituotteita moneen lähtöön, eli perinteisiä pelipaitoja, treenitrikoita, takkeja ja muita asusteita. Kaikkia tuotteita korostaa klubin perinteikäs logo. On valintasi sitten mikä tahansa voit olla varma, että näissä laadukkaissa tuotteissa voit ilmaista itseäsi täysin ja viestittää myös muille, että kenen puolella seisot mitä tulee tähän rakkaaseen lajiin.

Katso Arsenalin klassikkopelejä seuran vermeet yllä sija koe olevasi osa suurta urheilutapahtumaa. On se sitten aivan tavallinen matsi tai sitten klassikko-ottelu North London derby kun vastustajana on rakas vihollinen naapuriseura Tottenham Hotspur. Tämän lempivihollisen kanssa saadaan aina kunnon taistelu voitosta aikaseksi ja huippujalkapalloa katsellessa silmä lepää.

Arsenal-fanituotteet arkea piristämään

Oletpa sitten pitkän linjan Tykkimies tai vasta seuraan ihastunut, ota nämä jalkapallon ammattilaiset omaksesi täysin rinnoin ja tilaa itsellesi seuran logolla varustettu tuote. Piristä itseäsi tai tuntemaasi jalkapallofania.

Arsenalin fanituotteet sopivat urheiluun tai ihan tavalliseen arkeen, johon kaipaat pientä ekstraa vaatteiden muodossa. Ota palloklubi omaksesi ja pukeudu Zalandolta löytyviin seuran tuotteisiin.

Tervetuloa siis tutustumaan Zalandon verkkokaupan valikoimaan, meiltä löydät kaikenlaiset tuotteet urheiluun ja urheilun fanitukseen. Löydät lukemattomia tuotteita eri kategorioista ja tilaus käy helposti. Huomioi maksuttoman palautuksen mahdollisuus, jos tuletkin toisiin ajatuksiin. Tuuletetaan tämä upea seura voittoon yhdessä!