Manchester City pelipaidat

Suositut filtterit
42 tuotetta

Monipuoliset Manchester City pelipaidat

Englantilainen jalkapallojoukkue Manchester City FC on perustettu vuonna 1880. Joukkue kuuluu Englannin Valioliigan huippunimiin.

Zalandolta löydät suosikkijoukkuuesi fanituotteet. Laajasta valikoimasta löytyy shortseja, hoodiet, college paidat, verkkareita, takkeja, paitoja,sekä asusteita suosikkijoukkueesi tunnusomaisissa väreissä. Pelipaita sopii monenlaiseen tyylin ja voit yhdistellä sitä muun muassa sporttiseen tyyliin, athleisure sekä street -lookiin. Mukavuutensa ja tyylikkyytensä vuoksi seurapaita on vaate, jonka haluaa pukea päivästä toiseen. Jos et ole varma minkä kanssa pelipaitaa voisi yhdistellä, tutustu alla oleviin tyyli ehdotuksiin.

Tyyli ja mukavuus samassa paketissa

Athleisure tyylissä urheiluvaatteet yhdistetään siistimpiin vaatteisiin, kuten kauluspaitaan tai farkkuihin. Tyyli on samaan aikaan rento ja tyylikäs. Tässä tyylissä kannattaa satsata tyylikkäämpään pariin sniikkereitä tai tyylikkääseen pelipaitaan. Pue trenssin kanssa tyylikkäät valkoiset tai värikkäät sniikkerit, kivipestyt farkut, vyö sekä vaaleaan sävyinen tai värikäs pelipaita. Olet valmis säväyttämään.

Vuodenajat tuovat pukeutumiseen oman twistin. Kesällä kuumuus tuo haasteita vaatetukselle. Kuumana kesäpäivänä shortsit ja pelipaita tai pikee on lyömätön kombo, tämä kokonaisuus on rento ja hengittävä. Se on myös helppo asustaa isoilla aurinkolaseilla, flip flopeilla ja lippalakilla. Jos tarvitset lämpimämpää vaatetta kesäiltoihin, pue asun päälle oversize neule. Kesäinen valinta seurapaidan kanssa on khakinvihreät housut. Tämä setti sopii myös töihin loafereihin yhdistettynä, jos pukukoodina on smart casual. Voit myös valita siistit farkut tai chinot seurapaidan tai pikeen kaveriksi.

Kerrospukeutuminen on omiaan talvella. Vaatekerrokset lämmittävät ulkona ja tarpeen vaatiessa pystyt keventämään oloa vähentämällä kerroksia. Tyylikäs kokonaisuus koostuu muhkeasta toppatakista, paidasta, hupparista, relaxed fit farkuista ja matalavartisista talvi sniikkereistä.

Manchester City seurapaidat tilanteeseen kuin tilanteeseen

Manchester City-valikoimasta löydät treenivaatteet joka lähtöön ja ne ovat ehdottomasti pelikentän kärkijoukkoa. Vaikka treenaisit kuinka intensiivisesti, nämä paidat eivät petä luottamustasi. Ne pitävät sinut kuivana ja viileänä (sekä erittäin tyylikkäänä), kovassakin menossa. Optimaalista suoritusta varten paitojen materiaalina käytetään hyvin kevyttä ja hengittävää materiaalia, jossa jokainen sauman kohta on mietitty tarkkaan.

Materiaalit ovat erittäin hyvin kosteutta johtavia ja hengittäviä. Ihon pinnalla oleva kosteus johtuu kankaan kuituja pitkin pinnalle ja haihtuu siitä. Vaatteissa on myös huomioitu hengittävyys ventiloinnin kautta. Kangas on ventiloitu erityisesti kohdista mistä ihminen yleisesti ottaen hikoilee enemmän, kuten kainalot. Tämä takaa, että kehon lämpö pysyy hallittavalla tasolla ja sinulla ei ole kylmä eikä kuuma treenin intensiteetistä huolimatta. Kuumat olosuhteet ja ylikuumeneminen ovat suuri riski, jonka vuoksi materiaaleja kehitetään entistä paremmin hengittäväksi ja kevyeksi.

Funktionaaliset leikkaukset ja saumat tuovat mukavuutta treeniin, kun et tunne jokaista kankaan liikettä. Tekninen materiaali on pehmeää ja miellyttävää ihoa vasten, joka auttaa keskittymään itse suoritukseen. Koe treenin mukavuus hankkimalla oma Manchester City seurapaita.