Manchester United pelipaidat

Suositut filtterit
37 tuotetta

Säväyttävät Manchester United -pelipaidat

Manchester United Football Club on englantilainen jalkapallojoukkue, joka on perustettu vuonna 1878, tosin tällöin joukkue tunnettiin nimellä Newton Heath LYR – nimi, jonka tuntee jokainen fani, luotiin vuonna 1902 John Henry Daviesin johdolla.

Olemme Zalandolla tuoneet ulottuvillesi laajan valikoiman joukkue verkkareita, shortseja, paitoja, takkeja sekä asusteita suosikkijoukkueesi väreissä. Seurapaita on muuntautuva vaatekappale, joka on samaan aikaan tyylikäs, käytännöllinen että mukava. Voit yhdistää sen tilaisuuden ja tarpeen mukaan erilaisiksi komboiksi. Tutustu siis vaihtoehtoihin sekä tyyli vinkkeihin ja valitse mieleisesi kokonaisuus.

Manchester United - t-paidat tuo särmää pukeutumiseen

Töissä voit käyttää pelipaitaa rennosti joko siistien farkkujen tai chinojen kanssa, yhdistettynä vyöhön ja ruskeisiin mokkanahkakenkiin. Kun yhdistät tämän asun lisäksi bleiserin, saat tästä tyylikkään smart casual -asun joka sopii käytettäväksi myös iltamenoissa. Toisen rennon työlookin luot yhdistämällä joukkuepaidan ajattoman bombertakin, farkkujen ja valkoisten sniikkerien kanssa.

Kesällä rannoilla ja kaduilla liikkuessa kuumassa ilmastossa tyylikäs sekä hengittävä asukokonaisuus tulee tarpeeseen. Yhdistä seuran pikeepaita suoriin laivastonsinisiin shortseihin, sekä asun väreihin sopivat sporttiset tennarit, vyö ja laukku. Street-lookin luot kivi pestyillä tai revityillä farkuilla ja annat Man Un FC -pelipaidan roikkua rennosti farkkujen päällä. Viileämmällä kelillä päälle voi pukea hoodien, tuulitakin tai neuleen antamaan lämpöä.

Vaikka talvella on kylmää ja pimeää, niin asujen ei tarvitse olla tylsiä. Säväyttävän talvisen sport casual -tyylin kokoat pitkästä villakangastakista tai toppatakista ja lisäät sen seuraksi pelipaidan, loose-fit farkut, hupparin, beanien ja puhtaan valkoiset puolivarrelliset kengät.

Tyylikkäänä viheriöllä ja treeneissä

Manchester United FC -valikoimasta löydät treenivaatteet kovaan käyttöön. Pelipaidat on luotu optimaalista mukavuutta, hengittävyyttä ja liikkuvuutta silmällä pitäen, jotta olet aina parhaimmillasi siitä huolimatta, kuinka intensiiviset treenit ovat.

Lämmittelyssä on tärkeää saada lihakset lämpimiksi, joten pelipaidan ja shortsien päälle voit pukea verryttelyasun lämmittämään. Treeneissä nopeat liikkeet pitävät lämpöä yllä, jolloin paita ja shortsit riittävät. Treenien aikana vaatteiden materiaalilla ja istuvuudella on äärimmäisen tärkeä osa.

Teknisen paidan materiaali on suunniteltu pitämään sinut viileänä ja kuivana kuumissa olosuhteissa sekä kovan treenin aikana. Paidat ovat hengittävää teknistä materiaalia, joka auttaa pysymään freesinä tilanteessa kuin tilanteessa. Ventiloitu kangas antaa kosteuden haihtua ja kosteutta johtava materiaali vie hikeä pois ihon pinnalta, auttaen kehon omaa lämmönsäätelyä pitämään sinut viileänä. Erityisesti niillä alueilla jotka hikoilevat tyypillisesti enemmän, sijaitsee valtaosa ventilaatio aukoista. Kevyt ja imukykyinen kangas varmistaa, että ilma liikkuu hyvin ja joustavat saumat edesauttavat mukavuutta. Kentällä ollessa voit luottaa siihen, että vaatteet tukevat sinua saavuttamaan korkeimman mahdollisen suorituskyvyn. Tuotteet ovat funktionaalisia, helppohoitoisia ja ne ovat erinomaista laatua, joka tarkoittaa pitkäikäisiä tuotteita, jokapäiväisiä luottopakkeja sekä tyylikkyyttä. Tutustu siis upeisiin paitoihin Zalandon kätevässä verkkokaupassa.