accountaccountbagbagzalando logomenu

Kaikki Suomen suosikkimerkit

Ilmainentoimitus ja palautus*

100 päivän palautusoikeus

Lasten talvikengät

723 tuotetta
723 tuotetta

Lasten talvikengät tuovat iloa ja väriä arkeen

Pohjoismainen ilmastomme asettaa korkeita vaatimuksia talvikengille, joiden tulee olla lämpimät, vettä ja kulutusta kestävät, pitävät, mukavat, käytännölliset ja toiminnalliset ja tietysti trendikkäät. Lapset rakastavat värejä ja Zalandon lasten talvikenkien valikoima on sekä laadukas että raikkaan värikäs

. Lasten talvikenkien upeasta valikoimastamme löytyy jokaiselle lapselle oikeanlaiset talvikengät niin ulkoiluun, kouluun, tarhaan, harrastuksiin, vapaa-aikaan kuin juhlavampiinkin hetkiin. Pakkanen saa rauhassa paukkua, kunnon toppasaappaissa eivät varmasti pienet jalat palele ja lapset voivat huoletta leikkiä pirteässä talvisäässä. Vuoratut nilkkurit ja saappaat ovat paitsi hyvännäköisiä, myös todella lämpimiä. Saappaiden ja nilkkureiden valikoima on hurmaava, tytöille on tarjolla ihanaa pinkkiä, punaista ja liilaa, hurmaavia eläinkuoseja ja suloisia printtejä. Poikien saappaissa, nilkkureissa ja nauhakengissä on valinnanvaraa aina klassisen mustasta ja ruskeasta tyylikkääseen sinisen eri sävyihin ja erilaisiin hienoihin kuvioihin.

Suomen talvi on oikullinen, välillä sataa vettä, välillä lunta. Tosinaan paukkuu pakkanen ja seuraavana päivänä voi olla loskakeli. Sää ei saa kuitenkaan olla este talvesta ja ulkoilusta nauttimiselle ja oikeanlaiset kengät ovatkin yksi tärkeimpiä asioita lasten talvipukeutumisessa. Zalandolta löydät juuri oikeat kengät ja saappaat jokaiseen säähän ja tilaisuuteen. Valikoimassamme on kaikkea muhkeista toppasaappaista kumisaappaisiin ja kevyemmistä talvitennareista tyylikkäisiin nilkkureihin ja cowboysaappaisiin. Lapset rakastavat lumisotaa, vesisotaa, lätäköissä hyppimistä, juoksemista ja kiipeilyä ja jos kengät eivät ole pitävät, vesitiiviit ja lämpimät, silloin koko leikki on pilalla ja märät sukat eivät paljon naurata. Lastenkenkien kestävyys ja korkea laatu ovat yksi tärkeimmistä kriteereistä talvikenkien hankkimisessa lapsille, lisäksi kenkien trendikkyys ja värikkyys ovat myös asioita, jotka saavat lapset hyvälle tuulelle. Zalandolta löytyy kattava valikoima kestäviä, toiminnallisia ja trendikkäitä lasten talvikenkiä monelta laadukkaalta tuotemerkiltä, ja ne on erityisesti suunniteltu skandinaaviseen ilmastoomme ja lasten jalkojen parhaaksi.

Lapset rakastavat yleensä talvea. Voi leikkiä lumisotaa, voi laskea pulkalla päivät pitkät, voi vaeltaa talvisessa metsässä ihmettelemässä jäniksen jälkiä… Talven riemuista voi nauttia täysin sydämin kun jalat pysyvät lämpiminä ja kuivina ja kunnolliset talvikengät ovat silloin ehdottoman tärkeät. Zalando on myös lasten kenkäkauppa verkossa, josta ostat helposti ja nopeasti kaikki kengät lasten puuhakkaaseen arkeen. Upeasta lasten talvikenkien valikoimasta löydät lämpimät talvisaappaat ja suloiset nilkkurit, käytännölliset talvitennarit, kauniit ja tyylikkäät bootsit ja nauhakengät, sekä värikkäät kumisaappaat. Lasten talvikenkien valikoima on todella värikäs ja trendikäs ja nilkkureiden ja saappaiden mielenkiintoiset printit ja upeat detaljit ihastuttavat. Lasten talvikengät on helppo löytää Zalandon laajasta valikoimasta, josta voit valita juuri oikeanlaiset, mukavat, laadukkaat ja trendikkäät kengät ja saappaat niin perheen pienimmille, kuin vähän isoimmillekin prinsessoille ja puuhapeteille. Zalandolta löydät totta kai myös käytännölliset lasten talvihaalarit, takit ja housut, sekä ihanan lämpimät asusteet.